Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за Cardano: Потенциален спад до $0,45

Прогноза за Cardano:...
Прогноза за Cardano: Потенциален спад до $0,45

ADA преживява 14% седмичен спад: потенциален път до $0,45, анализиран в разбивка на цените на Cardano

Cardano (ADA) се сблъска със значителен седмичен спад от 14%, удължавайки корекцията си, като анализаторите спекулират за възможността за допълнителен спад до $0,45. В този изчерпателен анализ на цените ние разглеждаме три критични фактора, оформящи текущата траектория на ADA, и предоставяме представа какво да гледате през следващите дни.

Ключови нива на подкрепа и съпротива: Ценовите движения на Cardano в момента се ръководят от ключови нива на подкрепа и съпротива:

  • Ключови нива на поддръжка: $0,46, $0,40
  • Ключови нива на съпротива: $0,60, $0,65

1. Отхвърляне при ключова съпротива: ADA се бореше да надмине критичната граница от 60 цента, което доведе до възобновяване на низходящия тренд. Настоящата траектория предполага потенциално спускане до ключовото ниво на подкрепа от 46 цента. Този неуспех да се преодолее съпротивата подчертава низходящ импулс, с предпазлива перспектива за краткосрочно завръщане на купувачите.

2. Инерция в полза на продавачите: Индикаторите за инерция подчертават преобладаващата сила на продавачите на пазара. ADA е свидетел на липса на обем на покупки, за да обърне продължаващия низходящ тренд. Потенциално възстановяване може да се материализира само след като критичното ниво на поддръжка бъде щателно повторно тествано. В момента продавачите поддържат надмощие в динамиката на пазара.

Прогноза за цената на Cardano (ADA): Потенциален спад от 26% или възходящо обръщане?

3. MACD показва низходящ тренд: 3-дневният MACD показва низходяща перспектива, като неговият низходящ импулс се засили през последната седмица. Ясна илюстрация на тази тенденция се наблюдава в хистограмата на MACD, която постоянно записва по-ниски дъна от появата на мечия кръст. Тази низходяща позиция на MACD допълнително засилва общото негативно настроение около ADA.

Настроения: Всеобхватните настроения към ADA са мечи, както се вижда от постоянния натиск надолу върху криптовалутата.

Краткосрочна прогноза за цената на ADA: Купувачите изглеждат встрани, показвайки нежелание да навлязат на пазара, докато ADA не получи значителна отстъпка. Спекулира се, че очакваното завръщане на купувачите съвпада с достигането на ADA до критичното ниво на подкрепа от 46 цента. Тази стратегическа входна точка може да представлява възможност за потенциално възстановяване.

В заключение, скорошният седмичен спад от 14% на Cardano подхрани опасенията за потенциален допълнителен спад до $0,45. Отхвърлянето при ключови нива на съпротива, инерцията в полза на продавачите и низходящите MACD сигнали колективно допринасят за низходящото пристрастие на ADA. Търговците се съветват да следят отблизо ключовото ниво на подкрепа от 46 цента, тъй като задълбочен повторен тест може да определи краткосрочната траектория на криптовалутата. Тъй като купувачите очакват значителна отстъпка, следващите дни ще бъдат от решаващо значение за оформянето на ценовото действие на ADA и потенциалните възможности за възстановяване.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Прогноза за Cardano: Потенциален спад до $0,45" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!