Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB): Подгответе се за потенциален спад от 20%.

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB): Подгответе се за...

Прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB): Очертава се потенциален спад от 20% на фона на нестабилността на пазара

Криптовалутата Shiba Inu (SHIB) е готова за по-нататъшен спад, като анализаторите прогнозират потенциален спад от 20% в стойността й на фона на намаляващата подкрепа на инвеститорите и нестабилността на пазара.

Текущи ценови тенденции на Shiba Inu

Към последната актуализация Shiba Inu се търгува на $0,00002542, като се бори да си възвърне решаващото ниво на подкрепа от $0,00002800. Устойчивият низходящ тренд до голяма степен се дължи на по-широкия низходящ пазар, предизвикан от спада на цената на Биткойн.

Настроенията на инвеститорите към SHIB изглеждат все по-мечи, с минимална активност, наблюдавана сред съществуващите притежатели. Тази липса на ангажираност допринася за отслабването на подкрепата за ценовото действие на монетата.

Намаляващ растеж на мрежата и динамика на доставките

По-специално, растежът на мрежата на Shiba Inu, ключов показател, показващ привличането на активи чрез създаване на нови адреси, показа загрижен спад. Това предполага намаляващ интерес към SHIB сред новите инвеститори, което допълнително изостря мечите настроения.

Анализ на цената на XRP: Подгответе се за потенциален спад въпреки възходящия импулс

Освен това, значителна част от предлагането на SHIB наскоро се пренасочи към краткосрочни притежатели, които са склонни към внезапни разпродажби. През последните четири дни повече от 23 трилиона SHIB токена на стойност 582 милиона долара са преместени в тези портфейли, увеличавайки потенциала за теглене на печалба и последващи корекции.

Прогноза за цената на SHIB: Очаква се по-нататъшен спад

Анализът показва, че цената на Shiba Inu може да стане свидетел на спад до $0,00002268, ниво, което преди това е тествано като съпротива и подкрепа. Въпреки това се очаква по-силна подкрепа при $0,00002039, изравнявайки се със 100-дневната експоненциална подвижна средна (EMA).

В този критичен момент има възможност корекцията на цените да спре, потенциално отбелязвайки спад от 20% от текущите нива.

Потенциални сценарии за обръщане

Обратно, 100-дневната EMA може да послужи като основно ниво на подкрепа, катализирайки обръщане в ценовата траектория на SHIB. Отскачане от това ниво може да сигнализира за съживяване, насочено към бариерата на съпротива при $0,00002835. Успешно прекъсване на тази съпротива би обезсилило преобладаващата меча перспектива.

Заключение: Навигация във волатилността на Shiba Inu

В заключение, инвеститорите на Shiba Inu трябва да се подготвят за повишена волатилност и потенциални спадове на цените в близко бъдеще. Мониторингът на ключови нива на подкрепа и динамиката на пазара, особено поведението на краткосрочните притежатели и растежа на мрежата, ще бъде от съществено значение за измерване на траекторията на SHIB. Въпреки че съществуват рискове от спад, решителен отскок може да сигнализира за подновен бичи импулс за мем монетата.

Публикацията на Николай Кръстев: "Прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB): Подгответе се за потенциален спад от 20%." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Ripple (XRP): Пра...
Ripple (XRP): Правната битка със SEC и анализ на цените

Ripple (XRP) е изправен пред гнева на SEC по време на правна битка: Анализ на цените и пазарни тенденции Продължаващият правен спор между...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!