Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за Chainlink (LINK) след като достигна нов годишен връх от $17,68

Прогноза за Chainlink...
Прогноза за Chainlink (LINK) след като достигна нов годишен връх от...

Chainlink (LINK) достигна нов годишен връх от $17,68 на фона на възходящия импулс: Ще избухне ли преди края на годината?

Chainlink (LINK) – Цените скачат след шест седмици на консолидация; Анализаторите са оптимистично настроени за възходящия импулс

Цената на Chainlink (LINK) отбеляза важен крайъгълен камък, като достигна нов годишен връх от $17,68, счупвайки шест седмици на консолидация. Въпреки това постижение, LINK остава в дългосрочна хоризонтална зона на съпротива, предизвиквайки спекулации за потенциален пробив преди края на годината.

Движение на цените на LINK

Цената на LINK беше във възходяща траектория, откакто достигна дъно от $4,90 през юни. След неуспешни опити да пробие дългосрочна низходяща тренд линия на съпротива, LINK успешно я проби през септември. Въпреки че достигна връх от $16,58 през ноември, цената претърпя период на консолидация в продължение на шест седмици, преди да започне ново движение нагоре, кулминирайки в скорошния годишен връх от $17,68.

Технически анализ и пазарни настроения

Анализаторите на X изразяват решително възходящи настроения по отношение на LINK’s бъдеща тенденция. Inmortal очаква пробив от симетричния триъгълник с потенциал да надмине $20. Той предлага текуща ротация, посочвайки преминаване от $SOL и $AVAX към $ETH и $LINK.

БНБ достигна 2-годишен връх: анализ

Bubbafox поддържа възходяща перспектива въз основа на фундаментални фактори, докато Kyle Chase предвижда параболично увеличение на цената на LINK.

Анализ на вълната на Елиът и Ценови прогнози

Техническите анализатори използват теорията за вълната на Елиът, за да идентифицират дългосрочните ценови модели и психологията на инвеститорите. Най-вероятният сценарий предполага, че LINK е навлязъл в петата и последна вълна на възходящо движение, което започна през юни.

LINK завърши вълна четири на 18 декември и започна вълна пет. Ежедневният RSI, излизащ от своята низходяща тренд линия на дивергенция, подкрепя тази възможност. В случай на пробив от канала, целта за върха на възходящото движение е $23,75, което представлява 50% увеличение от текущата цена. Тази цел се подравнява с тренд линията на съпротива на дългосрочен възходящ паралелен канал и дългосрочна хоризонтална зона на съпротива.

Въпреки възходящата прогноза за цената на LINK, отхвърлянето от тренд линията на съпротива на канала може да доведе до 17% спад, довеждайки цената до линията на тренда за подкрепа на канала при $14.

Докато LINK навигира в този критичен момент, търговците ще наблюдават отблизо потенциала за пробив и ще оценят въздействието на преобладаващите технически индикатори върху неговата краткосрочна траектория.

Публикацията на Роберт Петров: "Прогноза за Chainlink (LINK) след като достигна нов годишен връх от $17,68" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!