Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Litecoin: Потенциален скок до $150 след класификацията на стоките на CFTC

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на Litecoin: Потенциален скок до $150 след...

Прогноза за цената на Лайткойн (LTC): Анализ на потенциалното въздействие на класификацията на стоките на CFTC

Litecoin (LTC) продължава да се движи по възходяща траектория, надминавайки границата от $100 на фона на променливи пазарни условия и регулаторни промени, демонстрирайки устойчивост и устойчив инвеститорски интерес.

Движение на цените на Litecoin: Възходящ импулс

През последните седмици Litecoin показа значителна възходяща тенденция, поддържайки силно присъствие над границата от $100. Въпреки незначителното отдръпване, криптовалутата в момента възлиза на $102, отразявайки незначителен спад от 2% през последните 24 часа.

Предвижда се движение над $110

Лайткойн започна деня с възходяща нотка, докосвайки за кратко връх от $110, който сега служи като критично ниво на съпротива. Въпреки това, той претърпя значително възстановяване, установявайки се на ниво на подкрепа от $102. Тези колебания подчертават нестабилния характер на текущите търговски сесии, повлияни от смесица от инвеститорски оптимизъм и предпазливост.

Затвърждавайки позицията си на виден играч в криптовалутния пазар, Litecoin заема 20-то място в CoinMarketCap, като се гордее с пазарна капитализация от $7,59 милиарда. Трябва да се отбележи, че има 28% спад в 24-часовия обем на търговия, който в момента възлиза на 1,09 милиарда долара, което показва устойчива ангажираност на инвеститорите въпреки намалената търговска активност.

Въздействие на стоковата класификация на CFTC

Прогноза за цената на Solana: Потенциален скок до $250

Скорошните покачвания на цените на Litecoin могат да се отдадат отчасти на Комисията за търговия с фючърси на стоки (CFTC), която го класифицира като стока. Това обозначение, произтичащо от съдебно дело срещу борсата KuCoin, предвещава добро за Litecoin, което предполага потенциално намаляване на регулаторния контрол от Комисията за ценни книжа и борси (SEC).

Признаването на Litecoin като стока от CFTC контрастира с предпазливата позиция на SEC по отношение на правния статут на Ethereum, подчертавайки регулаторното предимство на Litecoin и укрепвайки доверието на инвеститорите.

Бъдеща перспектива за LTC: потенциални ценови цели

Ако Litecoin пробие нивото на съпротива от $110, това може да предизвика нова вълна от бичи импулс, потенциално тласкайки криптовалутата към $120 или дори $150. Обратно, засиленият мечи натиск може да предизвика обрат, връщайки Litecoin обратно до нивото на подкрепа от $100 или по-ниско до $90, сигнализирайки за меча фаза.

Технически индикатори и динамика на пазара

Техническите индикатори представят положителна перспектива, като индексът на паричните потоци на Chaikin отразява възходящото настроение. Освен това пресичането на 20 експоненциалната подвижна средна над 50-EMA поддържа потенциала за възходящо движение. 24-часовият индекс на относителна сила (RSI) в момента възлиза на 61,17, което показва неутрално пазарно настроение, предоставяйки допълнителна представа за развиващата се динамика на цената на Litecoin.

В заключение, ценовата траектория на Litecoin остава повлияна от комбинация от пазарни настроения, регулаторни развития и технически фактори. Тъй като инвеститорите наблюдават тези променливи, способността на Litecoin да поддържа своя възходящ импулс и да достига нови ценови цели, включително желаната марка от $150, зависи от способността му да се ориентира в променящите се пазарни условия и регулаторни условия.

Публикацията на Николай Кръстев: "Прогноза за цената на Litecoin: Потенциален скок до $150 след класификацията на стоките на CFTC" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!