Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на MATIC: -16,12% под прогнозата за април 2024 г

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на MATIC: -16,12% под прогнозата за април 2024 г

Polygon Trading -16,12% под прогнозата за цена за април 2024 г

Polygon (MATIC) в момента се търгува на цена, която е с 16,12% по-ниска от прогнозираната цена за април 2024 г. Въпреки това, прогнозата за цените на Polygon предполага, че се очаква MATIC да се повиши с 14,55% през следващите 5 дни.

Диаграмата за прогнозиране на цената на MATIC подчертава потенциален растеж

Графиката за прогнозиране на цените на Polygon показва потенциала MATIC да изпита значителен растеж през следващите дни и месеци. Тази диаграма взема предвид различни технически индикатори и пазарни тенденции, за да предостави цялостна перспектива за криптовалутата.

Ефективността на Polygon през последните 30 дни

През последните 30 дни Polygon изпита отрицателна тенденция, като монетата загуби 9,93% от стойността си. Това мечи настроение преобладава и в средносрочен план, като MATIC спадна с 5,42% през последните 3 месеца. Дългосрочната картина за Polygon също е отрицателна, с 14,13% спад на цените през последната година.

Технически анализ на полигон за днес - 01 април 2024 г

Текущото настроение на пазарите на Polygon е неутрално, като индексът Fear & Greed показва изключителна алчност. Това предполага, че инвеститорите имат положителна перспектива за пазара, но също така може да сигнализира, че пазарът е надценен. Най-важните нива на подкрепа за MATIC са $0,986807, $0,970113 и $0,961293, докато ключовите нива на съпротива са $1,01, $1,02 и $1,04.

Пълзящи средни и осцилатори сигнализират за смесена перспектива

Техническите индикатори за Polygon представят смесена перспектива, като 15 индикатора сигнализират възходяща прогноза и 14 индикатора, показващи меча прогноза. Индексът на относителната сила (RSI 14) предполага, че MATIC в момента е неутрален, докато 50-дневните и 200-дневните обикновени подвижни средни (SMA) показват мечи настроения на пазара.

Изводи от тази Polygon прогноза

Прогноза за цената на Dogecoin: Може ли да достигне $0,50 до април 2024 г.?

Въпреки че текущата търговска цена е по-ниска от прогнозираната цена за април 2024 г., прогнозата за цената на Polygon предполага, че MATIC има потенциал да изпита значителен растеж през следващите дни. Инвеститорите обаче трябва да бъдат внимателни и да вземат предвид смесените сигнали от техническите индикатори, преди да вземат инвестиционни решения.

Представянето на Polygon спрямо щатския долар и Биткойн

В момента Polygon е надолу с 3,76% спрямо щатския долар и е намалял с 2,44% спрямо Биткойн днес. Това слабо представяне е в съответствие с общия пазар на криптовалути, който отбеляза спад от 3,43% в общата пазарна капитализация за същия период.

Ключови нива на поддръжка и съпротива за Polygon

Инвеститорите и търговците трябва да следят отблизо ключовите нива на поддръжка за Polygon, които са $0,986807, $0,970113 и $0,961293. От друга страна, ключовите нива на съпротива за наблюдение са $1,01, $1,02 и $1,04. Тези нива могат да помогнат при вземането на информирани инвестиционни решения и да дадат представа за потенциалните движения на цените.

Историческа производителност и волатилност на Polygon

Polygon достигна най-високата си цена за всички времена от $2,91 на 27 декември 2021 г. Текущият връх на цикъла за MATIC е $1,56, докато минимумът на цикъла е $0,322074. Напоследък криптовалутата показва ниска волатилност, с 1-месечна волатилност от 7,57. През последните 30 дни Polygon записа 16 зелени дни, което показва комбинация от положителни и отрицателни ценови движения.

Като вземат предвид количествения анализ на показателя за съотношението купува-продава Биткойн, прогнозирането на цените на Polygon и различните технически индикатори, инвеститорите могат да вземат по-информирани решения, когато търгуват или инвестират в MATIC. Важно е обаче да запомните, че пазарът на криптовалути е силно нестабилен и подложен на бързи промени, така че винаги е важно да провеждате задълбочени проучвания и да бъдете внимателни, когато инвестирате.

Публикацията на Сребрин Петров: "Прогноза за цената на MATIC: -16,12% под прогнозата за април 2024 г" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Еволюцията на Бит...
Еволюцията на Биткойн: оползотворяване на инвестиционния потенциал

Навигиране в еволюцията на Биткойн: балансиране на инвестициите и полезността За мнозина концепцията за плащане с Биткойн се чувства толкова...

SEC вероятно ще о...
SEC вероятно ще откаже Ethereum ETF

SEC вероятно ще откаже Ethereum ETFs: Последици и стратегии за емитентите Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е готова да отхвърли...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Навигация в краткосрочната волатилност

Анализ на BTCUSDT: Оценка на краткосрочната волатилност на фона на дългосрочен оптимизъм В забързания свят на търговията с криптовалути,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!