Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Solana: $200 Скоро? Анализатори предполагат потенциал от $1000

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на Solana: $200 Скоро? Анализатори предполагат...

Solana във възход: Анализаторите прогнозират цена от $200 и потенциал за $1000

Скорошните спекулации около одобрението на Ethereum ETF не само повишиха цената на Ethereum, но също така предизвикаха интерес към Solana като потенциален претендент за Ethereum. След като претърпя месец на корекция, Solana скочи до $187 преди лек спад. Известни крипто анализатори смятат, че Solana скоро ще надхвърли $200 и може дори да достигне $1000 в рамките на няколко месеца.

Солана ще достигне ли $200?

Altcoin Sherpa , известен анализатор на криптовалути, наскоро сподели прозрения за ценовата траектория на Solana (SOL), като се фокусира върху изкачването му към крайъгълния камък от $200. Според анализа на Sherpa, графиката на SOL показва благоприятни условия въпреки скорошните колебания, което показва потенциална настройка за друго краткосрочно рали. Индексът на относителната сила (RSI) се понижи близо до 50 по-рано, но сега се възстановява, сигнализирайки за възстановяване на инерцията.

Текущото ниво на подкрепа за SOL е $175, с критична точка на съпротива $190. Ако Solana надхвърли прага от $188, това може да проправи пътя за по-нататъшно движение нагоре, потенциално достигайки $195 и евентуално $200. Анализът на Sherpa поддържа възходяща перспектива за алткойна, което предполага, че скорошното потапяне е здравословна корекция в цялостната възходяща тенденция.

Голямата цел на Солана: $1000

Прогноза за цената на Solana: Спот ETF ще изпратят ли SOL до $1000?

Повтаряйки подобна възходяща перспектива, друг крипто ентусиаст, borovik , направи смела прогноза относно цената на Solana, предполагайки, че одобрението на Ethereum борсово търгувани фондове (ETF) може да тласне Solana (SOL) до $1,000. Според borovik, въвеждането на тези ETF може значително да повлияе на по-широкия пазар на криптовалута, особено на алткойни като Solana.

Solana Spot ETF идва скоро

Даниел Ян, съосновател на Matrixport, подчерта потенциалната кандидатура на Солана за ETF, като направи паралели с историческите пазарни тенденции. Той отбеляза, че одобрението на Bitcoin ETF исторически е довело до повишен интерес и инвестиции в Ethereum. Ян намекна, че ако Ethereum осигури одобрение на ETF, това би могло по подобен начин да засили интереса към Solana, потенциално предизвиквайки скок на цените.

Ян препоръча да се обмисли инвестиция в Solana вместо Ethereum, цитирайки го като по-обещаваща перспектива за търговия с по-голям потенциал за печалба. Той посочи сравнително по-ниската конкуренция на пазара на Solana, което показва по-висока вероятност за постигане на печалби в сравнение с Ethereum.

Заключение

Докато Ethereum наближава потенциалното одобрение на ETF, Solana привлича вниманието като следващия голям претендент на крипто пазара. С анализатори като Altcoin Sherpa и ентусиасти като borovik, прогнозиращи значителни ценови цели, бъдещето на Solana изглежда обещаващо. Инвеститорите и търговците следят внимателно тези развития, очаквайки, че Solana може не само да достигне крайъгълния камък от $200, но също така да постигне амбициозната цел от $1000, особено ако следва стъпките на успеха на Ethereum, управляван от ETF.

Публикацията: "Прогноза за цената на Solana: $200 Скоро? Анализатори предполагат потенциал от $1000" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Сривове на крипто...
Сривове на крипто пазара: Регламенти, проценти и забавяния на Ethereum ETF - какво следва?

Анализ на пазарните тенденции на криптовалута и текущия спад Пазарът на криптовалути е изправен пред значителни спадове, като Bitcoin (BTC) и...

Анализ на цената ...
Анализ на цената на Dogecoin (DOGE): Ключови нива на подкрепа и съпротива, които да наблюдавате през юни 2024 г.

Анализ на Dogecoin (DOGE): Навигация между ключови нива на подкрепа и съпротива Текуща цена: $0,1333 Скорошен максимум: $0,16...

Движението на Sol...
Движението на Solana китове предизвиква спад на цените: разпродажба или преструктуриране?

Движение на китове Солана: Въздействие и пазарни последици Наскоро неизвестен кит прехвърли 2,5 милиона Solana (SOL) на стойност...

MicroStrategy наб...
MicroStrategy набира $700 милиона чрез конвертируеми облигации: покупки на Биткойни и планове за растеж

Предложение на MicroStrategy за $700 милиона конвертируеми старши облигации: въздействие и стратегически последици MicroStrategy наскоро...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!