Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Solana е изправена пред спад на цената на фона на потенциал за обръщане на тенденцията

Solana е изправена...
Solana е изправена пред спад на цената на фона на потенциал за...

Solana (SOL) е изправена пред спад на цената на фона на потенциал за обръщане на тенденцията: Анализ и перспектива

Solana (SOL) претърпя значителен спад през изминалия ден, което предизвика опасения сред инвеститорите относно възможността за по-нататъшни спадове на цените. Въпреки това, на фона на тези мечи настроения, има индикации за потенциално обръщане на тенденцията, което може да накара SOL да си върне границата от $200. Ето анализ на скорошното движение на цените на Solana и факторите, влияещи върху бъдещата му траектория.

Скорошното падение на Солана

През последните 24 часа стойността на Solana се понижи с повече от 6%, отразявайки период на предизвикателства за инвеститорите. Към момента на писане SOL се търгуваше на $134,70 с пазарна капитализация над $60,2 милиарда. Значителният спад на цените също повлия на социалните показатели на SOL, като неговият Weighted Sentiment претърпя рязък спад, сигнализирайки за преобладаващи мечи настроения на пазара.

Технически анализ и потенциал за обръщане

Въпреки мечите настроения, движението на цената на Solana разкри интересен модел на неговата 12-часова графика, показващ низходящ канал. Ако SOL успее да излезе от този модел, това може да сигнализира за възходяща тенденция през следващите дни или седмици, потенциално позволявайки на SOL да се възстанови и да си върне марката от $200.

Анализ на данните във веригата

Solana е изправена пред двуцифрен спад: Анализ на активността във веригата

Анализът на данните на SOL във веригата предостави допълнителна представа за потенциала за обръщане на тенденцията. Докато обемът на SOL претърпя рязък спад заедно с цената му, което предполага краткосрочна низходяща тенденция, индикатори като Open Interest намекнаха за възможно обръщане. Високият процент на финансиране обаче остава низходящ сигнал.

Технически индикатори и краткосрочни нива на съпротива

Технически индикатори като MACD и Relative Strength Index (RSI) облагодетелстваха продавачите, което показва продължаване на спада на цената. Освен това беше наблюдавано, че цената на SOL е в по-малко променлива зона според лентите на Болинджър, което предполага ограничени шансове за незабавно покачване на цената. Индексът на паричните потоци (MFI) обаче остана възходящ, предлагайки искрица надежда за потенциален обрат.

Краткосрочни нива на съпротива

Анализът на данните на Hyblock Capital идентифицира краткосрочни нива на съпротива за SOL, като ликвидацията се очаква да нарасне близо до $146 и рязко да се повиши при $160. Успешен пробив над тези нива би проправил пътя за SOL да достигне $200, подчертавайки важността на преодоляването на тези бариери за поддържане на възходящо рали.

Заключение

Докато Solana е изправен пред период на спад на цените и преобладаващи мечи настроения, има индикации за потенциално обръщане на тенденцията, което може да накара SOL да си върне границата от $200. Инвеститорите трябва да следят отблизо ключови технически индикатори и данни във веригата, за да оценят бъдещата траектория на SOL и да се ориентират в развиващия се пазар на пазара на криптовалута с информирано вземане на решения.

Публикацията на Сребрин Петров: "Solana е изправена пред спад на цената на фона на потенциал за обръщане на тенденцията" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Cardano (ADA) Уве...
Cardano (ADA) Увеличения на активността на китовете

Cardano (ADA) свидетелства за нарастване на активността на китовете на фона на пазарна турбуленция: Анализ на инерцията и бъдещите траектории...

Биткойн: Експерте...
Биткойн: Експертен анализ прогнозира потенциален спад от 13%.

Анализ на цената на Биткойн: По-отблизо на скорошната волатилност В скорошен туит от Xanrox, запален анализатор на криптовалута, движението...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) е готов за 20% рали: Прозрения на анализатор и сигнали във веригата

Shiba Inu (SHIB) може да нарасне с 20% при специфични условия Анализатор е идентифицирал потенциален сценарий, при който Shiba Inu (SHIB)...

Биткойнът се отте...
Биткойнът се оттегля до $61 000. Икономическите данни на САЩ влияят върху пазара

Биткойнът се оттегля до $61 000, тъй като икономическите данни на САЩ влияят върху пазарната волатилност В динамичната сфера на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!