Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Binance Coin (BNB): Може ли да достигне $1000 през 2024 г.?

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на Binance Coin (BNB): Може ли да достигне $1000...

Binance Coin (BNB) скочи на фона на крипто бул ръна: Може ли да достигне цената от $1000 през 2024 г.?

Binance Coin (BNB), родният токен на екосистемата Binance, се качи високо на вълната на възходящите настроения на крипто пазара през 2024 г. Въпреки това, след като достигна връх от $645, BNB срещна съпротива, което предизвика спекулации сред инвеститорите дали този спад е временна неуспех или предвестник на по-съществена корекция.

Основни акценти:

  • Корекция на цената на BNB: BNB започна корекция надолу, след като срещна съпротива около зоната от $645.
  • Текущо състояние на търговия: В момента BNB се движи близо до нивото от $515, изравнено със 100 проста подвижна средна (4 часа). Незабавна съпротива се наблюдава около марката от $520.
  • Нива на подкрепа и съпротива: Неуспехът да се преодолее съпротивата от $520 може да доведе до по-нататъшно низходящо движение, с очаквана подкрепа на $500, $470 и $430.
  • Намаляване на обема на транзакциите: Причина за безпокойство се крие в намаляващия брой транзакции във веригата Binance през последните няколко дни, намеквайки за възможно забавяне.
  • Индикатор RSI: Индексът на относителната сила (RSI) на BNB е особено висок, надхвърляйки прага на свръхкупуване, което сигнализира за потенциални корекции в бъдеще.

Анализиране на текущия сценарий:

Стабилността на BNB близо до нивото от $515 и нейното изравняване със 100 проста пълзяща средна (4 часа) подчертават нейната решаваща позиция на подкрепа. Успешното задържане над това ниво може да възобнови възходящия импулс, като целите са определени на нива на съпротива от $550 и $580.

Обратно, неуспехът да се пробие съпротивата от $520 може да засили натиска надолу. Нивата на подкрепа при $500, $470 и $430 са ключови индикатори за потенциален мечи импулс.

Мечи сигнали срещу възходящи перспективи:

Прогноза за цената на Litecoin (LTC): Може ли да достигне нови върхове през 2024 г.?

Въпреки че намаляващите обеми на транзакциите пораждат опасения относно краткосрочните перспективи на БНБ, нейният забележителен ръст от 101% от началото на годината към 15 март демонстрира нейната устойчивост на фона на пазарни колебания.

Високият RSI подчертава предпазливостта, което предполага, че BNB може да е надценена и да е необходима корекция. Въпреки това възходящият импулс на цялостния крипто пазар и нарастващата популярност на екосистемата Binance предлагат основание за оптимизъм.

Гледаме напред:

Тъй като крипто пазарът на бикове набира скорост, BNB може потенциално да скочи към най-високото си ниво за всички времена и дори да надмине желаното ниво от $1000 до края на годината. Независимо от това, бдителното наблюдение на нивата на подкрепа и съпротива е наложително. Неуспехът да се защити нивото на подкрепа от $500 може да сигнализира за изместване на контрола към мечките, което потенциално предвещава значителна корекция на хоризонта.

Публикацията на Георги Минев: "Прогноза за цената на Binance Coin (BNB): Може ли да достигне $1000 през 2024 г.?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Анализ: Ще падне ...
Анализ: Ще падне ли цената на Dogecoin?

Анализиране на потенциалния спад на цената на Dogecoin: Препоръчва се повишено внимание сред пазарните условия Dogecoin (DOGE) отдавна е...

Възходът на Solan...
Възходът на Solana: Нова ера в крипто таксите предизвиква господството на Ethereum

Предефиниране на динамиката на криптовалутата: Потенциалният триумф на Solana над Ethereum в таксите за транзакции В потенциална промяна на...

Пътуването на Бит...
Пътуването на Биткойн до $100 000: Анализ на бичи рали канал

Пътят на Биткойн към $100 000: Анализ на рали канала Скорошен анализ предполага, че Биткойн (BTCUSD) е на траектория към $100 000, като...

Биткойн пада рязк...
Биткойн пада рязко под ключовите нива на поддръжка

Биткойн мечките доминират, тъй като цената пада рязко под ключовите нива на подкрепа Биткойн (BTC) направи рязък завой към низходящата...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!