Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цените на Aptos през юли 2023 г.: Ще се повиши ли APT скоро?

  • 1 Цената на Aptos (APT) се търгува на $7,03 (време на публикуване). Цената на крипто се понижи с 0,28% през последните 24 часа.

  • 2 APT цената отбеляза спад от -7,62% през последните 7 дни.

  • 3 Пазарната капитализация на Aptos е $1,512,447,936.

Aptos (APT) е изправен пред предизвикателна ситуация, тъй като се опитва да излезе от низходящ модел, който има две бариери: тренд линия и 50-дневна пълзяща средна. Следващото движение на крипто ще зависи от това дали може да пробие или да пробие под модела.

В момента перспективата е несигурна. Въпреки това, цената спадна с -7,62% миналата седмица, което показва, че Aptos се представи добре напоследък. Aptos загуби 64,81% от стойността си за 2 години от рекордния си връх от $19,92, заличавайки богатството на инвеститорите.

Пазарът може да се характеризира като нерешителен в момента. В момента няма значителен обем в крипто. Цената беше отблъсната от линията на съпротива и намира подкрепа на 50-пълзящата средна.

Технически анализ на цената на Aptos

EMA: Цената на Aptos се задържа между 50 и 200 MA с низходящ кросоувър, който показва влиянието на продавачите на пазара. Ако продавачите продължат да дърпат пазара надолу, APT може да претърпи още спадове и да премине в низходящ тренд.

Линията RSI се движи около неутралната зона. Линията RSI е на 45.41. 14 SMA има стойност от 47,49 пункта. Цената на APT обаче може да се повиши значително, ако излезе от този канален модел.

Aptos се търгува - 7,94% под нашата прогноза за цените за 24 юли 2023 г.

В момента MACD показва възходящи признаци. Линията MACD при -0.10 и сигналната линия при -0.08 са под нулевата линия, което означава, че MACD е на отрицателна територия и дава неутрални знаци към момента.

Анализ на обема: Обемът на търговия с Aptos за 24 часа е $49,490,444 с -5,90% спад през последните 24 часа. Обемът обаче намалява от доста време.

Технически нива:

  • Поддръжка – Текущото ниво на поддръжка е $5,48.

  • Съпротива – Текущото ниво на съпротива е $8,50.

Заключение

Настоящите данни и анализи показват, че мечките и биковете са в тежка битка. Aptos Crypto е изправен пред предизвикателство, докато се опитва да излезе от низходящ модел, който има две препятствия: низходяща тренд линия и 50-дневна пълзяща средна. Ценовото действие предполага, че инвеститорите трябва да изчакат подходяща настройка за следващия ход. В момента цената на APT е на неутрална територия. Индикатори като подвижната средна, RSI и MACD предполагат неутрална тенденция за Aptos Crypto. Търговците и инвеститорите трябва да бъдат търпеливи и да търсят решителен пробив от диапазона, преди да предприемат каквито и да било ходове в бъдеще.

$APT

Публикацията на Сребрин Петров: "Прогноза за цените на Aptos през юли 2023 г.: Ще се повиши ли APT скоро?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!