Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цените на MATIC: 30% скок на фона на пазарна волатилност

Прогноза за цените на...
Прогноза за цените на MATIC: 30% скок на фона на пазарна волатилност

Прогноза за цената на Polygon (MATIC): Очаква се скок от 30% на фона на несигурността на пазара

В лицето на продължаващата нестабилност на пазара, родният токен на Polygon, MATIC, показа забележителна устойчивост, възвръщайки психологически значимото ниво от $1. През последния месец MATIC се впусна в настойчиво рали, преодолявайки решаващата точка на съпротива от $0,9458. Въпреки че този пробив сигнализира за потенциал за по-нататъшни печалби, колебливият бичи импулс при Биткойн представлява значително предизвикателство.

Ключови прозрения, стимулиращи потенциалния скок на MATIC

  1. Симетричен модел на триъгълник: Дългосрочната странична тенденция на MATIC, както е посочено от модел на симетричен триъгълник, предполага ключов момент в неговата траектория.
  2. Нива на съпротива: Монетата вероятно ще срещне съпротива при $1,09 и $1,3, което може временно да възпрепятства нейния импулс нагоре.
  3. Зона за подкрепа: На фона на пазарните колебания, психологическото ниво от $0,5 служи като стабилна зона за подкрепа, укрепвайки доверието сред купувачите на крипто.
  4. Обем на търговия в рамките на деня: Обемът на търговия в рамките на деня на MATIC възлиза на $275,9 милиона, отразявайки печалба от 9,56%, което е показателно за повишена пазарна активност и инвеститорски интерес.

Технически анализ

Възраждането на MATIC започна в края на януари, белязано от забележителен отскок от $0,722, демонстрирайки V-образно възстановяване, характерно за агресивна намеса на купувача. В рамките на един месец MATIC скочи с близо 40%, достигайки търговска цена за възстановяване от $1,01. Трябва да се отбележи, че купувачите надминаха комбинираната съпротива от $0,945 и нивото на корекция на Фибоначи от 61,8%, ключов пробив, сигнализиращ потенциал за по-нататъшни печалби.

Преминаването на тази съпротива в подкрепа бележи критичен крайъгълен камък за купувачите, улеснявайки продължаването на линията на тенденция за възстановяване. Поддържането на тази новооткрита подкрепа обаче зависи от справянето с натиска върху продажбите, произтичащ от Биткойн, водещата криптовалута.

Пазарни настроения и влиятелни фактори

Прогноза за цените на Биткойн: Анализатор предвижда скок от $55 000 преди халвинга на фона на оптимизма за бичи скок

Известният търговец анализатор Али (@ali_charts) подчерта значително развитие на пазара на Биткойни, като китовете разтоварват над 30 000 BTC, възлизащи на приблизително 1,56 милиарда долара, само за 48 часа. Тази значителна дейност подчертава потенциална промяна в настроенията сред големите инвеститори, което потенциално оказва влияние върху краткосрочната траектория на Bitcoin.

Устойчивостта на цената на MATIC над нивото на подкрепа от $0,945 е наложителна за катализиране на прогнозирано рали от 30% за достигане на $1,3.

Поглед напред: Потенциален възходящ тренд

Докато настоящите пазарни условия благоприятстват възходящата траектория на MATIC, цялостен анализ на по-дългосрочни графики разкрива алтернативна перспектива. Очаквано рали към $1,3 е готово да се изправи срещу съпротивлението на деколтето на модела на симетричен триъгълник, активен от близо две години. Пробив над тази съпротива е от съществено значение за започване на устойчива възходяща тенденция.

  • Експоненциална подвижна средна (EMA): Бързо движещата се 20-дневна EMA служи като динамична подкрепа, улеснявайки устойчивия растеж за купувачите.
  • Среден насочен индекс (ADX): Покачването на наклона на ADX, достигащо 24%, означава достатъчен импулс сред купувачите за удължаване на текущата фаза на възстановяване.

Въпреки преобладаващата несигурност на пазара, MATIC проявява устойчивост и потенциал за значителен растеж. Докато предизвикателствата продължават да съществуват, особено под формата на влиянието на Биткойн, стратегическата подкрепа и техническите индикатори предполагат благоприятна перспектива за траекторията на MATIC, проправяйки пътя за забележителен скок в близко бъдеще.

Публикацията на Тодор Цонев: "Прогноза за цените на MATIC: 30% скок на фона на пазарна волатилност" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

SEC вероятно ще о...
SEC вероятно ще откаже Ethereum ETF

SEC вероятно ще откаже Ethereum ETFs: Последици и стратегии за емитентите Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е готова да отхвърли...

Solana: Задълбоче...
Solana: Задълбочен анализ на последните пазарни движения

Навигиране в динамиката на цените на Solana: Дълбоко потапяне в последните пазарни тенденции През последните дни пазарът на криптовалути се...

Анализиране на ак...
Анализиране на активността на Биткойн във веригата

Проучване на връзката между активността на Биткойн във веригата и динамиката на цените Откакто достигна нов рекорд за всички времена в...

Анализиране на те...
Анализиране на текущото представяне на Ripple на фона на несигурността на пазара

Пазарните борби на Ripple: Анализиране на представянето на фона на регулаторна несигурност През последните 30 дни Ripple (XRP) беше изправен...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!