Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ранен анализ на 17 юни

Днешният BTC диск показва увеличение на обема на търговия с мечешко дъно. Скокът в ранните часове на вчерашния ден успешно стимулира пазара и инвеститорите на дребно и основните играчи започнаха да навлизат на пазара.

Позовавайки се на бързото възстановяване и изтегляне след внезапния спад снощи, досега тази сутрин обемът на транзакциите на спот пазара достигна 800 милиона, а обемът на транзакциите на договорния пазар достигна 10 милиарда. Обемите на търговия се върнаха към нормалните нива от близо два месеца. Все пак трябва да се отбележи, че обемът на търговия е концентриран главно в ранния сутрешен етап и също така е необходимо да се обърне внимание на обема на търговия по време на азиатските часове за търговия.

Според анализа вчерашният обем на търговия е висок в сравнение с последните два месеца. В ранните часове на тази сутрин той все още е доминиран от инкрементален растеж.Очакваните от пазара 26400 са достигнати, а горната част ще бъде изправена пред по-голям натиск. В същото време интервалът 26800-27000 е най-дългият период на консолидация през последните години, където са натрупани повече разменни монети.Ако основната сила тласне цената до тази позиция, инвеститорите на дребно трябва да се подготвят за изпращане.

Понастоящем пазарът се основава главно на настроения за купуване на дъното, а условията за бикове са недостатъчни.

Освен това има няколко низходящи нива на натиск по-горе. През уикенда обемът на търговията в Европа и Америка може да намалее, което е свързано с местния банков бизнес, като основно внимание трябва да се обърне на увеличаването на часовете за търговия в Азия.

Ранен анализ на 21/6:

Не може да се изключи възможността основната сила да тласне цената отново нагоре и да докосне 27 000.

Посока на тренда: Общият тренд все още е нисък. Няколко фактора съществуват едновременно. Краткият натиск не е напълно освободен. Двете вълни на покачване са влиянието на настроенията за лов на дъно, движени от основната сила, и обема на търговия в азиатските часове за търговия все още не е ефективно активиран. Възможно е краткотрайно покачване през уикенда, а след това сътресение и спад.

Стратегия за търговия: предимно на голяма надморска височина, рискът от нестабилност при отскок е относително висок, а ползите са малки, така че не се препоръчва да се приема. Настройте анти-къса стратегия на висока позиция и можете да отворите позиция два пъти, включително тестова позиция и увеличение на позицията.

От страна на място: водени от настроенията за лов на дъно на пазара, алткойните започнаха да се възстановяват и SUI също се повиши едновременно. Както бе споменато по-рано, поради свръхпродаването, SUI може да се възстанови, а изчерпването и краткото храносмилане всеки месец се нуждаят от разумна търговска точка. В момента можете да направите засада, но трябва да обърнете внимание на позицията на пазара от 25 000. Ако пробиете тази позиция, трябва да вземете мерки за хеджиране.

Конкретните стратегически точки са обявени, обърнете внимание, за да проверите!

Инвестицията е рискована, трябва да внимавате, когато влизате в кръга

Публикацията на Милчо Атанасов: "Ранен анализ на 17 юни" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!