Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ръст на цената на Shiba Inu, прогнозиран от анализатор: Удвояване до средата на декември?

Ръст на цената на...
Ръст на цената на Shiba Inu, прогнозиран от анализатор: Удвояване...

Очаква се цената на Shiba Inu ($SHIB) потенциално да се удвои до средата на декември, според крипто анализатор

Пазарът на криптовалута преживя корекция през последната седмица, като основните монети като Биткойн (BTC) отбелязаха спад в цената. На фона на този пазарен спад, вдъхновената от мемовете криптовалута Shiba Inu ($SHIB) също отбеляза спад на цената си с повече от 8%. Въпреки това, популярен анализатор на криптовалути, капитан Файбик, наскоро сподели своя анализ в X (известен преди като Twitter), предполагайки, че SHIB може да бъде готов за значителен растеж в близко бъдеще.

Техническият анализ разкрива бичи модел на симетричен триъгълник

Анализът на Captain Faibik на 6-часовата графика на SHIB разкри модел на симетричен триъгълник, който често се тълкува от търговците като бичи сигнал. Симетричен триъгълник се формира, когато две линии на тренд, една падаща и една възходяща, се събират, за да създадат подобна на триъгълник форма на ценовата диаграма. Този модел обикновено показва, че цената ще продължи в същата посока, в която се е движела преди формирането на триъгълника.

В случая на SHIB, симетричният триъгълник следва възходящ тренд, което предполага, че е вероятно пробив нагоре. Въпреки това търговците трябва да търсят скок в обема и поне две последователни затваряния отвъд линията на тренда, за да потвърдят валиден пробив и да избегнат фалшиви сигнали.

Потенциално удвояване на цената до средата на декември

Ако моделът на симетричен триъгълник се развие според очакванията, капитан Файбик вярва, че цената на SHIB потенциално може да удвои стойността си до средата на декември. Анализаторът посочва потенциален повторен тест на пробива, който, ако е успешен, може да тласне токена към значително увеличение на цената. Очакваната целева цена, според анализатора, е $0,000044.

Shiba Inu губи място в Топ 10 по пазарна капитализация

Въпреки потенциала за растеж, SHIB наскоро загуби позицията си сред топ 10 на криптовалутите по пазарна капитализация. Вдъхновеният от мемовете токен се представя по-слабо в сравнение с по-широкия пазар, което води до текущото му класиране като 12-та по големина криптовалута. С пазарна капитализация от $15,5 милиарда, SHIB стои зад Toncoin на Telegram ($17,5 милиарда) и $AVAX на Avalanche ($17,7 милиарда).

Значението на диверсификацията и управлението на риска

Въпреки че техническият анализ, предоставен от Captain Faibik, е окуражаващ за притежателите на SHIB, от решаващо значение е да запомните, че пазарът на криптовалута е силно нестабилен и подложен на бързи промени. Както при всяка инвестиция, от съществено значение е да практикувате правилно управление на риска и стратегии за диверсификация.

Ръст на цената на Биткойн, прогнозиран от изпълнителния директор на Sound Planning Group

Инвеститорите винаги трябва да провеждат собствено проучване и да обмислят своите индивидуални финансови цели и толерантност към риск, преди да вземат инвестиционни решения. Също така е препоръчително да се консултирате с квалифициран финансов съветник, за да разработите персонализиран инвестиционен план.

Бъдещето на вдъхновените от мемовете криптовалути

Shiba Inu, заедно с други вдъхновени от мемове криптовалути като Dogecoin (DOGE), придоби значителна популярност през последната година. Тези токени привлякоха голяма общност от поддръжници и отбелязаха значителни увеличения на цените, често подхранвани от шум в социалните медии и одобрения от знаменитости.

Въпреки това, дългосрочната жизнеспособност и полезността на вдъхновените от мемове криптовалути остават тема на дебат в крипто общността. Някои твърдят, че тези токени нямат фундаментална стойност и са водени предимно от спекулации, докато други смятат, че имат потенциала да се развиват и да намерят случаи на употреба в реалния свят.

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да узрява, ще бъде интересно да се наблюдава как вдъхновените от мемовете токени като SHIB се адаптират и развиват, за да запазят своята уместност и стойност в една все по-конкурентна среда.

Заключение

Скорошният технически анализ от Captain Faibik предполага, че Shiba Inu ($SHIB) може да бъде готов за значителен растеж през следващите седмици, с потенциал да удвои цената си до средата на декември. Инвеститорите обаче трябва да подхождат предпазливо към тази информация и винаги да практикуват правилно управление на риска и стратегии за диверсификация.

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, остава да видим как ще се справят в дългосрочен план вдъхновените от мемовете токени като SHIB. Независимо от това, страстта и ентусиазмът на общността на SHIB продължават да стимулират интереса към тази уникална криптовалута.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Ръст на цената на Shiba Inu, прогнозиран от анализатор: Удвояване до средата на декември?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Dogecoin (DOGE) и...
Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) са изправени пред значителни загуби

Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) на фона на спада на меме монетите Пазарът на криптовалути, особено на мем токени като Dogecoin (DOGE) и...

Средносрочна перс...
Средносрочна перспектива на Биткойн: Проучване на бичи и мечи перспективи

Оценка на средносрочната перспектива на Биткойн: съображения и съзерцания @AltcoinSherpa споделя прозрения за средносрочната траектория на...

Ripple (XRP): Пра...
Ripple (XRP): Правната битка със SEC и анализ на цените

Ripple (XRP) е изправен пред гнева на SEC по време на правна битка: Анализ на цените и пазарни тенденции Продължаващият правен спор между...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!