Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Разкриване на бъдещето на Chainlink: Анализиране на ценови тенденции и прогнози

Разкриване на бъдещето...
Разкриване на бъдещето на Chainlink: Анализиране на ценови...

Chainlink (LINK) Анализ на цените и прогнози

Въпреки предизвикателната среда на мечи пазари, само шепа инвеститори се възползваха от възможността, предоставена от едноцифрената цена на Chainlink. Тъй като Биткойните се връщат над $60 000, популярни алткойни като Chainlink набират скорост. С месечните печалби на Биткойн, надхвърлящи $15 500, възниква въпросът: Какво предстои за Chainlink (LINK)?

Chainlink (LINK) Коментар

Chainlink отдавна е рекламиран като един от най-обещаващите активи за значителни печалби по време на сезона на бикове. Въпреки че вълнението около токенизацията на активи в реалния свят все още не е достигнало своя връх, цената на LINK остава над $20. Ако големите финансови институции продължат да напредват в токенизирането на активи от реалния свят с наближаването на сезона на биковете, това може да отключи още повече потенциала на Chainlink.

Освен това, изненадващо съобщение относно разширяването на пула за залагане на LINK може да послужи като значителен катализатор за поскъпване. Нещо повече, последните данни показват тенденция на инвеститорите да изтеглят притежанията на LINK от борсите към личните портфейли, което отразява чувството на оптимизъм сред инвеститорите.

ВРЪЗКА Прогноза за цените на монетите

Pepe Coins: Анализиране на ценови тенденции и потенциален растеж

Анализът на диаграмата In/Out of the Money предполага, че инвеститорите са в печеливша позиция, без да се поддават на паника. Силна подкрепа се наблюдава между $18,27 и $20,87 и ако цената може да се задържи над този диапазон, може да последва рали.

Разглеждайки ценовата диаграма, изглежда има достатъчно място за движение нагоре към $24,79, с незначително привличане на печалба, управляемо поради подкрепата от нетните изходящи потоци на обмен. Ако Биткойнът остане силен над $72 000 и Chainlink продължи да прави положителни съобщения като тези, свързани с партньорства или разширяване на пула за залагане, постигането на $24 изглежда правдоподобно.

Достигането на $24 би върнало Chainlink обратно в решаваща зона за първи път от декември 2021 г. Въпреки това, неуспехът да се задържи силната подкрепа при $20,7 може да доведе до допълнителен натиск при продажбите, като потенциално тласне цената под $19,45.

В заключение, докато предизвикателствата остават, потенциалът на Chainlink за значителни печалби по време на бичия сезон остава обещаващ, особено при благоприятни пазарни условия и положително развитие на хоризонта.

Публикацията на Николай Кръстев: "Разкриване на бъдещето на Chainlink: Анализиране на ценови тенденции и прогнози" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Низходящият тренд...
Низходящият тренд на Cardano продължава въпреки скорошния отскок

Низходящият тренд на Cardano продължава въпреки скорошния отскок: Предстои меча перспектива Cardano (ADA) е в постоянен низходящ тренд на...

Анализ на цената ...
Анализ на цената на Биткойн: възходящият импулс продължава на фона на малка корекция

Анализ на цените на Биткойн: възходящ импулс въпреки незначителната корекция В момента Биткойнът се търгува малко над $65 000, преживявайки...

Цена на Биткойн, ...
Цена на Биткойн, обвързана с индекса на щатския долар: Анализатор прогнозира рали при спад на DXY

Движения на индекса на щатския долар: Ключ към ценовата траектория на Биткойн Джейми Кутс, известен анализатор от Real Vision, подчерта...

Solana (SOL): Ана...
Solana (SOL): Анализ на цените и бъдещи прогнози

Solana (SOL) се колебае на прага на пробив: Анализ на цените и бъдещи прогнози Solana (SOL) в момента е позициониран в решаващ момент,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!