Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ripple обявява придобиването на Standard Custody за подобряване на крипто попечителските услуги

Ripple обявява...
Ripple обявява придобиването на Standard Custody за подобряване на...

Ripple разкрива планове за придобиване за укрепване на услугите за попечителство на криптовалута

Ripple, лидер в областта на глобалните трансгранични плащания, разкри намерението си да придобие Standard Custody & Trust Co., реномирана фирма за крипто попечители, базирана в Ню Йорк. Този стратегически ход, обявен от Ripple във вторник, има за цел да затвърди позициите си в пазара на криптовалутите, особено в Съединените щати, чрез получаване на харта за доверие в Ню Йорк. Придобиването е в съответствие с основната цел на Ripple да разшири своя спектър от услуги, като същевременно се придържа към строги регулаторни рамки.

Решението за придобиване на Standard Custody & Trust подчертава ангажимента на Ripple да подобри своите продуктови предложения и да засили съответствието си с регулаторните изисквания в различни глобални юрисдикции. В очакване на одобрение от Министерството на финансовите услуги на Ню Йорк, това начинание ще даде възможност на Ripple да интегрира крипто попечителство и способности за сетълмент в съществуващото си портфолио. Следователно клиентите на Ripple ще имат възможност да поверят своите активи директно на компанията, рационализирайки процеса на попечителство и смекчавайки зависимостта от външни лица.

Моника Лонг, президент на Ripple, формулира дългосрочната визия, която ръководи това придобиване, като подчерта потенциала му да улесни предоставянето на разнообразни финансови продукти и услуги на институционални клиенти. Лонг подчерта синергията между основните компетенции на Ripple и експертизата на Standard Custody, предвиждайки безпроблемна интеграция, която би разширила стойностното предложение за финансовите институции, използващи блокчейн технологията.

Партньори на Ripple с поддръжка за подобряване на трансграничните плащания

Като доказателство за стратегическото значение на този ход, главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус изрази своя ентусиазъм чрез социалните медии, заявявайки, че придобиването ще катализира подобрения на съществуващи продукти, като същевременно проправя пътя за изследване на нови случаи на употреба в пълно съответствие с регулаторните стандарти. Това чувство подчертава непоколебимата отдаденост на Ripple към иновациите и спазването на регулациите в една непрекъснато развиваща се среда.

Стремежът на Ripple към Standard Custody & Trust следва придобиването на попечителската компания Metaco миналата година, подчертавайки нейния стратегически фокус върху укрепването на присъствието си в сектора на попечителството на криптовалута. Въпреки че е изправен пред правни предизвикателства от Комисията по ценни книжа и борси на САЩ по отношение на предполагаемата продажба на XRP ценни книжа, Ripple остава непоколебима в ангажимента си за спазване на регулаторните изисквания, като до момента е осигурила близо 40 лиценза за предаване на пари в САЩ.

На фона на стратегическите инициативи за разширяване на Ripple, цената на неговата родна криптовалута, XRP, е изправена пред постоянен натиск. След обявяването на придобиването, пламенните ентусиасти на XRP изразиха опасенията си относно слабото представяне на монетата през последните няколко години. Това настроение подчертава необходимостта Ripple да се справи с динамиката на пазара и да повиши доверието на инвеститорите в дългосрочния потенциал на XRP.

Докато траекторията на цената на XRP остава в зависимост от по-широкото приемане и пазарната динамика, стратегическото позициониране и проактивните мерки на Ripple означават съгласувани усилия за катализиране на растежа и насърчаване на широкото приемане на XRP. Въпреки продължаващите предизвикателства, Ripple остава решителна в мисията си да революционизира трансграничните плащания и да стимулира иновациите в екосистемата на криптовалутите.

Публикацията на Николай Кръстев: "Ripple обявява придобиването на Standard Custody за подобряване на крипто попечителските услуги" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!