Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ripple подобрява спазването на нормативните изисквания, възстановяване на цената на Polkadot

Ripple подобрява...
Ripple подобрява спазването на нормативните изисквания,...

Ripple разширява регулаторното съответствие с придобиване, възстановяване на цената на Polkadot

Регулаторна експанзия на Ripple чрез придобиване:

Ripple (XRP) обяви намерението си да придобие Standard Custody and Trust Company, известна фирма, специализирана в услуги за цифрови активи. Този стратегически ход е в съответствие с целта на Ripple да подобри възможностите си за съответствие с регулаторните изисквания и да разшири отпечатъка си в пазара на цифровите активи.

Изпълнителният директор на Ripple, Брад Гарлингхаус, подчерта последните постижения на компанията в спазването на регулаторните изисквания, включително осигуряване на близо 40 лиценза за предаване на пари в САЩ, регистрация на VASP в Централната банка на Ирландия и лиценз за MPI от Паричния орган на Сингапур (MAS). Тези важни етапи подчертават ангажимента на Ripple за насърчаване на спазването на регулаторните изисквания в различни юрисдикции.

Очаква се придобиването на Standard Custody and Trust Company да подсили регулаторните лицензи на Ripple и да улесни популяризирането на цифрови активи в глобален мащаб. Въпреки че XRP токенът на Ripple в момента се търгува в ценовия диапазон от $0,4995 - $0,5351, компанията остава предпазлива по отношение на горните ценови нива, като изтъкнати анализатори прогнозират потенциални печалби през следващите месеци.

Polkadot Bulls преследват възстановяване на цената:

Polkadot (DOT) показва силен потенциал за възстановяване

Междувременно родният токен на Polkadot, DOT, стана свидетел на възраждане на бичи импулс, докато биковете се опитват да организират възстановяване на цената. Въпреки търговията с 86,19% под най-високата си стойност за всички времена (ATH) от $55,00, Polkadot демонстрира устойчивост с неотдавнашни опити да повиши цената си.

Докато по-широките времеви рамки отразяват мечи настроения, седмичните и месечните графики на Polkadot сигнализират за възходящи перспективи. Търгувайки в ценовия диапазон $6,70 - $7,60, Polkadot се повиши с 4,7% на седмичната графика, подкрепен от търговията над всички Прости подвижни средни (SMA) и Експоненциални подвижни средни (EMA).

Анализаторите прогнозират потенциални нива на съпротива при $7,49, $7,77 и $8,00, като очакваните печалби се насочват към $9,10 през следващите месеци. Въпреки предизвикателствата, породени от нестабилността на пазара на криптовалута, възходящият импулс на Polkadot подчертава оптимизма сред инвеститорите по отношение на дългосрочните му перспективи.

В заключение, стратегическото придобиване на Ripple и възходящото възраждане на Polkadot отразяват развиващата се динамика в пазара на цифровите активи, подчертавайки важността на спазването на регулаторните изисквания и устойчивостта на пазара за стимулиране на устойчив растеж и приемане.

Публикацията на Георги Шопов: "Ripple подобрява спазването на нормативните изисквания, възстановяване на цената на Polkadot" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!