Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BONE отбелязва 25% седмични печалби, тъй като ежедневните адреси нарастват

Bone ShibaSwap (BONE), токенът за управление на ShibaSwap DEX и един от токените на екосистемата Shiba Inu, скочи с 25% през последната седмица.

Впечатляващото развитие е подкрепено от забележим скок на ежедневните активни адреси от 28 юли.

BONE не успя да се възползва от ралито на алткойните на по-широкия пазар на 13 юли, предизвикано от благоприятното решение по делото Ripple.

Въпреки отчетливото покачване, регистрирано от няколко алткойни, BONE отбеляза незначително увеличение от 5,42%.

Трябва да се отбележи, че мечките бързо изтриха скромните печалби на актива, което доведе до спад от 12% пет дни по-късно. Мечата ситуация съвпадна със значителен спад в ежедневните активни адреси, тъй като интересът на инвеститорите намаля драстично на фона на изчерпване на по-ранно рали.

Може също да харесате: BONE нараства с 21% с нарастващата полезност на Shibarium

BONE регистрира бичи импулс

Въпреки това, BONE започна самостоятелно рали след спада на 18 юли, регистрирайки периодични печалби след подновяване на интереса сред инвеститорите.

BONE се повиши от цена от $1,2368 на 26 юли до текущата си стойност от $1,5398 към момента на публикуването. Това бележи ръст от 24,91% за шест дни.

Алткойните нарастват, тъй като продуктите с цифрови активи стават свидетели на седмични изходящи потоци от $20,9 милиона

Забележителният скок на цените позиционира BONE като най-печелившия сред 100-те най-добри актива през последните седем дни. С 22,51% седмично увеличение, BONE се извисява над други забележителни активи, като Uniswap (UNI) и Maker (MKR), в списъка на печелившите.

В момента BONE се търгува на четиримесечен връх, опитвайки се да използва скорошния импулс, за да запечата позицията си над ценова територия от $1,54. Сега активът скочи над 50-дневната EMA ($1,1752) и 200-дневната EMA ($1,0746) на дневната времева рамка. Това сигнализира за възходящи перспективи в краткосрочен и дългосрочен план.

Освен това 50-дневната EMA наскоро се премести над 200-дневната EMA, потвърждавайки формирането на златен кръст. Златен кръст се появява, когато по-краткосрочна плъзгаща се средна пресече над по-дългосрочна пълзяща средна, което показва потенциално обръщане на възходяща тенденция.

Последните два пъти, когато BONE стана свидетел на златен кръст на дневната времева рамка, бяха през януари тази година и август 2022 г. Всеки път, когато кръстът се случи, незабавно последва впечатляващо покачване на стойността на BONE, потвърждавайки възходящия импулс. Миналите успехи обаче не гарантират бъдещи резултати и инвеститорите трябва да действат внимателно независимо от това.

Нарастване на активните адреси

Интересното е, че скорошното рали от BONE съвпада с нарастване на ежедневните активни адреси. Данните от доставчика на пазарна информация Santiment подчертават скок, което предполага подновяване на интереса на инвеститорите.

Броят на активните адреси за 24-часовата времева рамка отбеляза забележително и устойчиво увеличение от 28 юли насам. Благодарение на това увеличение дневните активни адреси в момента възлизат на 1147. Тази стойност представлява най-високата регистрирана цифра от средата на юли.

По-специално, BONE наблюдава много по-висок скок на ежедневните активни адреси от началото на юли. По същия начин, този скок усложни възходящия импулс на актива, което доведе до рали, което помогна на BONE да си върне психологическата ценова територия от $1 за първи път от два месеца.

BONE надгражда предишните печалби, като се стреми да възстанови ценовата точка от $2. Последното рали се запази на фона на постепенен спад в предлагането, държано от най-добрите адреси. Трябва да се отбележи, че притежанията на тези големи адреси като процент от оборотното предлагане на актива вече са спаднали до 32,38%.

Прочетете повече: Токенът ShibaSwap BONE нарасна с 5% след Huobi, OKX Listings

Публикацията на Олег Димитров: "BONE отбелязва 25% седмични печалби, тъй като ежедневните адреси нарастват" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ripple (XRP): Пра...
Ripple (XRP): Правната битка със SEC и анализ на цените

Ripple (XRP) е изправен пред гнева на SEC по време на правна битка: Анализ на цените и пазарни тенденции Продължаващият правен спор между...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Средносрочна перс...
Средносрочна перспектива на Биткойн: Проучване на бичи и мечи перспективи

Оценка на средносрочната перспектива на Биткойн: съображения и съзерцания @AltcoinSherpa споделя прозрения за средносрочната траектория на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!