Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Забележителният скок на Shiba Inu: спящ адрес се събужда, за да изгори 372 милиона SHIB токена

Забележителният скок...
Забележителният скок на Shiba Inu: спящ адрес се събужда, за да...

Shiba Inu свидетелства за нарастване на дейността по изгаряне на токени: Спящият адрес се събужда, за да изгори 372 милиона SHIB

Общността Shiba Inu е изпълнена с очакване, тъй като преди това пасивен адрес, неактивен в продължение на 1,4 години, внезапно оживя, разпалвайки яростна активност чрез изгаряне на зашеметяващите 372 милиона SHIB токена.

1,4 години пасивен адрес възкръсва, изгаря 372 милиона SHIB

В забележителен обрат на събитията, Shibburn, известна инициатива на общността, съобщи за значително изгаряне на 392,37 милиона SHIB токена в 18 транзакции. При текущи пазарни курсове, оценени на $0,00002711 за токен, изгорените токени възлизат на значителните $10 637.

От особен интерес е единична записана транзакция в рамките на тази дейност, при която анонимен потребител изпрати колосални 372,66 милиона SHIB токена към официалния записван портфейл на Shiba Inu с един замах. Трябва да се отбележи, че тази транзакция произтича от адрес, който е бил неактивен за удивителните 528 дни, отбелязвайки повторното му влизане в битката с монументално изгаряне на токени.

Спорадичното бездействие завършва със зрелищно изгаряне

Данните, събрани от Etherscan, разкриват стряскащия период на латентност, предшестващ това изгаряне. Внезапното пробуждане на портфейла завърши с изгарянето на 372,66 милиона токена Shiba Inu, което сигнализира за категорично завръщане в екосистемата.

Този инцидент отразява предишно събитие, при което друг неизвестен портфейл излезе от латентност след 141 дни, за да извърши изгаряне на SHIB.

Скоростта на изгаряне се понижава, SHIB вижда покачване на цената

Shiba Inu Coin: Общността изгаря 37 милиона SHIB токена

Тъй като общността се обединява зад усилията за намаляване на циркулиращите доставки на SHIB чрез изгаряния, последните статистически данни показват забележим спад в скоростта на изгаряне на токена. През последните 24 часа общите регистрирани изгаряния възлизат на 3,17 милиона SHIB, отбелязвайки значителен спад от 99,20%.

Независимо от това, възобновяването на изгарящата активност съвпада с скока в цената на SHIB, която скочи с 15,7% през седмицата. Този възходящ импулс следва период на значителна пазарна волатилност, предлагайки подновен оптимизъм сред ентусиастите на Shiba Inu.

Задвижването на общността подхранва изгарянето на токени

Само през първото тримесечие на 2024 г. общността Shiba Inu демонстрира непоколебима ангажираност, като изгори зашеметяващите 26,33 милиарда SHIB токена. С наближаването на края на април съгласуваните усилия на общността доведоха до унищожаването на огромни количества токени, като над 410,72 трилиона SHIB бяха изпратени в пламъците от създаването на токена през 2021 г.

Въпреки тези значителни изгаряния, Shiba Inu продължава да се бори със значително циркулиращо предлагане от 589 трилиона токена. Независимо от това, проактивната позиция на общността към изгарянето беше посрещната със забележим ръст в представянето на пазара, подчертавайки симбиотичната връзка между токеномиката и настроенията на инвеститорите.

В обобщение

Неотдавнашният скок в дейността по изгаряне на токени в рамките на екосистемата Shiba Inu, катализиран от повторното активиране на отдавна пасивен адрес, подчертава пламенната отдаденост на общността за намаляване на циркулиращите доставки на SHIB. Тъй като инициативите за изгаряне набират скорост, придружени от възобновяване на пазарното представяне, ентусиастите на Shiba Inu остават готови за по-нататъшно развитие на продължаващата сага с изгарянето на токени и динамиката на цените.

Публикацията на Георги Шопов: "Забележителният скок на Shiba Inu: спящ адрес се събужда, за да изгори 372 милиона SHIB токена" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Биткойн ли е най-...
Биткойн ли е най-добрата криптовалута за купуване сега?

Проучване на инвестиционните възможности: Биткойн срещу алткойни Тъй като Биткойн (BTC) се движи малко над границата от $63 000,...

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред спад на цената: Какво следва за DOGE?

Анализ на цените на Dogecoin: Скорошен спад сред прехвърлянето към Robinhood и Известие от SEC Цената на Dogecoin (DOGE) отбеляза спад от...

Бъдещето на Битко...
Бъдещето на Биткойн на фона на волатилност: перспективи и анализ

Бъдещето на Биткойн на фона на волатилност: Оптимистични перспективи и предпазливи перспективи Много обсъжданото халвинг събитие на Биткойн...

Проучване на пътя...
Проучване на пътя към нови върхове за всички времена: Устойчивостта на Биткойн сред ралито на TradFi

На хоризонта ли са нови рекорди за всички времена? Неотдавнашното възраждане на S&P 500, съчетано с опита на Биткойн да пробие над своята...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!