Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Solana (SOL) Подготвен за възходящо обръщане: Анализ на цените и прогнози

Solana (SOL) Подготвен...
Solana (SOL) Подготвен за възходящо обръщане: Анализ на цените и...

Solana (SOL) в готовност за възходящо обръщане: Анализ на цената и прогноза

Ценовата траектория на Solana (SOL) предполага потенциал за пробив от бичи модел на обръщане, при условие че по-широките пазарни условия останат благоприятни и инвеститорите реагират положително на текущата оценка на SOL.

Прогноза за цената на Solana

В момента се търгува на $141,6, цената на Solana показва признаци на формиране на модел на падащ клин, което е показателно за потенциален пробив на хоризонта. Този модел на графиката се потвърждава от индекса на относителната сила (RSI), отразяващ скоростта и величината на движението на цената.

Освен това дивергенцията на подвижната средна конвергенция (MACD) сигнализира за възходяща тенденция в цената на SOL, намеквайки за възможно обръщане в близко бъдеще.

Последните развития показват значително увеличение на приходите в мрежата на Solana, достигайки връх през март. Освен това пазарната капитализация на SOL се повиши с над 2%, за да надхвърли 63,3 милиарда долара. Въпреки това има лек спад в 24-часовия обем на търговия, спадайки до 3,2 милиарда долара.

Прогноза за цената на SOL

През последните три седмици цената на Solana беше ограничена в рамките на формация на падащ клин. Тази възходяща формация беше препотвърдена по време на скорошната корекция и последващия период на възстановяване.

Solana (SOL): Анализ на цените и бъдещи прогнози

Моделът на падащ клин, характеризиращ се със сближаващи се низходящи линии на тренд, обикновено сигнализира за обръщане от низходящ тренд, което предполага намален натиск за продажба и потенциал за възходящо движение на цената.

Като се има предвид текущата пазарна динамика и SOL търговия близо до горната тренд линия на клина, пробивът изглежда неизбежен. Това може да тласне цената на Solana да надмине нивото на съпротива от $142 и да се стреми към $150.

В исторически план нивото от $142 е служило като значителна психологическа бариера за инвеститорите, често действайки като съпротива. Предишни пробиви над това ниво доведоха до забележителни ралита, което подтикна инвеститорите да очакват подобни движения на цените.

Въпреки това, потенциален спад на цената на SOL до $134 може да доведе до по-нататъшен натиск надолу, което вероятно ще доведе до спад до $120. Нарушаването на нивото на подкрепа от $120 може да обезсили възходящата перспектива, като потенциално натисне цената до $110.

Заключение

В обобщение, Solana (SOL) показва обещаващи признаци на бичи обрат, с формирането на модел на падащ клин, показващ потенциален възходящ импулс. Фактори като повишени приходи в мрежата на Solana и нарастваща пазарна капитализация допълнително укрепват перспективите на SOL. Инвеститорите обаче трябва да останат бдителни, като наблюдават ключови нива на подкрепа и съпротива, за да преценят устойчивостта на възходящата траектория на SOL.

Публикацията на Олег Димитров: "Solana (SOL) Подготвен за възходящо обръщане: Анализ на цените и прогнози" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!