Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Спад на цената на Dogecoin: Може ли активността на китовете да предизвика възстановяване?

Спад на цената на...
Спад на цената на Dogecoin: Може ли активността на китовете да...

Dogecoin е изправен пред мечи натиск на фона на спад на пазара, потенциално възстановяване на хоризонта

През последните дни Dogecoin се оказа под значителен мечи натиск, отразявайки по-широк спад на пазара на криптовалута. Трябва да се отбележи, че този спад съвпада със значителни загуби, наблюдавани в други големи активи като Bitcoin и Ethereum.

Въпреки това, на фона на мрака, може да има искрица надежда за Dogecoin, особено след значителна транзакция, извършена от голям инвеститор извън централизирана борса. Прехвърлянето, маркирано от инструмент за проследяване на данни във веригата, предизвика спекулации в общността на DOGE и потенциално може да сигнализира за възходяща траектория за цената на мем монетата.

Транзакция с китове: 150 милиона доджкойни са преместени от Robinhood

Според данни от Whale Alert значително количество Dogecoin е изтеглено от борсата Robinhood. Само през изминалия ден в блокчейна Dogecoin беше наблюдаван изходящ трансфер на 150 милиона DOGE токена, оценени на над $26 милиона.

Като се има предвид мащабът на тази транзакция, вероятно е кит, влиятелен субект или физическо лице, притежаващо значителни количества криптовалута, да е организирал това движение на средства. Китовете са ключови играчи на крипто пазара, способни да влияят върху цените на токените чрез своите дейности по покупка и продажба. Като такива, техните маневри често предизвикват спекулации и потенциални промени на пазара.

Прехвърлянето на Dogecoin от портфейл за обмен към портфейл за самопопечителство, наречено „изходящ поток от обмен“, предполага дългосрочна инвестиционна стратегия от кита. Такива действия обикновено показват увереност в бъдещите перспективи на криптовалутата.

Освен това тегленето на средства от борси може да сигнализира за ново натрупване, като инвеститорите избират да осигурят активите си веднага след покупката. Като се има предвид мащабът на трансфера, скорошното движение на Dogecoin токени извън Robinhood може да послужи като бичи катализатор за цената на мем монетата.

Навигация в турбуленция: Dogecoin и пазарът на мем монети

Dogecoin рали на фона на активността на китовете, но мечите настроения се покачват

Въпреки това потенциално положително развитие, цената на Dogecoin в момента се движи около $0,1496, което отразява значителен спад от 12% през последните 24 часа. На седмична база най-голямата мем монета е претърпяла спад от близо 20%, според данни на CoinGecko.

Въпреки това, Dogecoin не е единственият, който се сблъсква с турбуленция в пазара на мем токените. Други монети, включително втората по големина мем монета, Shiba Inu, също станаха свидетели на значителни корекции на цените, с двуцифрени процентни загуби, регистрирани навсякъде.

Настоящият пазарен сценарий подчертава присъщата нестабилност и несигурност, широко разпространени на пазара на мем монети. Въпреки че последните събития могат да предложат проблясъци на потенциално възстановяване, инвеститорите трябва да останат бдителни и информирани на фона на бързо променящите се пазарни условия.

Потенциално възстановяване сред несигурност

В заключение, неотдавнашният спад на цените на Dogecoin на фона на по-широк пазарен спад предизвика безпокойство в общността на криптовалутите. Въпреки това, появата на значителна китова транзакция, със 150 милиона DOGE токена, преместени от Robinhood, предлага лъч надежда за бъдещата траектория на мем монетата.

Китовете играят решаваща роля в оформянето на пазарните настроения и оказването на влияние върху динамиката на цените, което прави действията им ключови за пазарните наблюдатели. Тегленето на средства от борсите сигнализира за дългосрочна увереност и потенциално натрупване, потенциално засилвайки устойчивостта на Dogecoin на фона на пазарни турбуленции.

Въпреки това, предизвикателствата продължават, като Dogecoin и други мем токени се борят с повишена волатилност и променливи настроения на инвеститорите. Тъй като пазарът продължава да се развива, инвеститорите трябва да бъдат внимателни и да останат адаптивни при навигирането в динамичния пазар на мем монетите.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Спад на цената на Dogecoin: Може ли активността на китовете да предизвика възстановяване?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!