Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Stellar (XLM) е готов за параболичен скок до $5, прогнозира анализатор EGRAG

Stellar (XLM) е готов...
Stellar (XLM) е готов за параболичен скок до $5, прогнозира...

Stellar (XLM) е настроен за $5 Parabolic Surge, прогнозира анализатор EGRAG на фона на стратегически партньорства и надстройки на платформата

Водещият пазарен анализатор EGRAG идентифицира завладяващи тенденции, показващи, че Stellar (XLM) е подготвен за забележителен скок, като целта е поставена на амбициозните $5. Въпреки уникалното си предложение за стойност и значителния принос към глобалния пазар на плащанията, Stellar в момента се счита за подценен, според оценката на EGRAG.

EGRAG подчертава забележителен етап от предишния бичи пазар, където Stellar достигна връх от $0,80. Понастоящем монетата е претърпяла спад от приблизително 48,16% от своя пик от $0,183 през юли 2023 г., подготвяйки сцената за очаквано възраждане, както е отбелязано от EGRAG CRYPTO.

Анализ на графики и прозрения

EGRAG се задълбочава в тънкостите на движенията на цените на XLM, идентифицирайки четири значителни спада със средно около 47% по време на пътуването си, за да тества отново своя рекорд за всички времена (ATH) от $0,9381. Тези спадове на цените, макар и да изглеждат негативни, се разглеждат благоприятно по време на възходящи тенденции, тъй като предоставят възможности за закупуване на инвеститорите.

Анализът на диаграмата, представен от EGRAG CRYPTO, очертава броя на вълните, който се очаква да предостави по-ясни прозрения с течение на времето. Очаква се потенциално нарастване към диапазона от $0,5 за XLM да укрепи доверието в броя на вълните и потенциално да предизвика допълнителни възходящи тенденции.

Cardano ($ADA) е готов за скок от 2000%? Анализатор прогнозира Бул Рън

EGRAG прогнозира, че използвайки логаритмични мерки, XLM е позициониран да достигне $5 в дългосрочен план, с по-непосредствена цел от $1,5 при използване на нелогаритмични мерки.

Развитието и стратегическите партньорства на Stellar

Екосистемата на Stellar е насочена към приложения от реалния свят, като платформата активно изгражда партньорства, за да разшири обхвата си в световен мащаб. За отбелязване е, че Stellar си партнира с MoneyGram, известна разплащателна фирма със значителен пазарен дял в Съединените щати.

В допълнение към партньорствата, Stellar продължава да се развива бързо, като последните разработки включват надстройката на Protocol 20. Тази надстройка, планирана за стартиране в основната мрежа, ще въведе възможности за интелигентни договори в мрежата Stellar, като допълнително ще подобри нейната полезност и функционалност.

Текущо състояние и представяне на пазара

Към момента на докладване цената на Stellar е $0,1108, с пазарна капитализация от $3,147,713,391. Обемът на търговия отбеляза значително увеличение от 10,33%, достигайки $60,356,762, което показва нарастващ инвеститорски интерес и активност в екосистемата на Stellar.

В заключение, Stellar (XLM) се очертава като криптовалута, готова за значителен потенциал за растеж, движена от благоприятни пазарни тенденции, стратегически партньорства и текущи подобрения на платформата. Оптимистичната прогноза на EGRAG подчертава очакваното възраждане на Stellar, тъй като се стреми към нови ценови етапи в близко бъдеще.

Публикацията на Николай Кръстев: "Stellar (XLM) е готов за параболичен скок до $5, прогнозира анализатор EGRAG" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Биткойн: $150K до...
Биткойн: $150K до август реалистични ли са?

Биткойн $150K до август реалистични ли са? Подробен анализ Биткойн (BTCUSD) показа силен отскок, което доведе до оптимистични прогнози за...

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Биткойн скочи над...
Биткойн скочи над $67 000, докато пазарът на криптовалута се съживява

Биткойн скочи над $67K, докато крипто пазарът се възстановява с институционална подкрепа Цената на Биткойн (BTC) скочи над границата от $67...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!