Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Cardano ($ADA) е готов за скок от 2000%? Анализатор прогнозира Бул Рън

Cardano ($ADA) е готов...
Cardano ($ADA) е готов за скок от 2000%? Анализатор прогнозира Бул Рън

Cardano ($ADA) е готов за потенциален скок от 2000%, предполага анализатор

Въпреки неотдавнашния спад на пазара, Cardano ($ADA), осмата по големина криптовалута по пазарна капитализация, може да е на ръба на значителен възход. Въпреки че платформата за интелигентни договори е отбелязала само скромен ръст от 6,5% от началото на годината, виден анализатор предполага, че ADA може потенциално да скочи с над 2000% в близко бъдеще.

Впечатляващото представяне на Биткойн и предстоящо събитие за халвинг

Пазарът на криптовалута напоследък изпита смесено представяне, като Биткойн ($BTC) беше водещ в цената. Водещата криптовалута отбеляза забележителен ръст от 58% от началото на годината, въпреки спада от 8% след рекордния си връх над $73 400. Нарастващото търсене на спот Биткойн ETF в Съединените щати и очакването около предстоящото халвинг събитие допринесоха за впечатляващото представяне на Биткойн.

Анализатор прогнозира промяна на тренда за Cardano ($ADA)

На фона на колебанията на пазара, псевдонимният анализатор на криптовалута Trend Rider се обърна към X (известен преди като Twitter), за да сподели своите прозрения относно потенциалната ценова траектория на Cardano. Чрез изследване на двуседмичната графика на ADA, анализаторът е идентифицирал пренастройване на ключови пълзящи средни, което показва преход от меча към възходяща територия. Тази промяна е допълнително подкрепена от индикатори, преминаващи от отрицателни към положителни, което предполага потенциално обръщане на тенденцията.

Историята се повтаря: Предишното биче на Cardano

Trend Rider направи паралели между настоящите пазарни условия и предишен случай, предшестващ значителен скок на цените за ADA. През април 2021 г. родният токен на Cardano претърпя забележителен възход, покачвайки се от $0,133 до най-високата си стойност за всички времена над $3 в рамките на една година — зашеметяващо увеличение от над 2000%. Ако историята се повтори, анализаторът предполага, че ADA потенциално може да достигне $12,60, учетворявайки сегашния си рекорд за всички времена.

Решаващи нива на подкрепа и възходяща структура

Stellar (XLM) е готов за параболичен скок до $5, прогнозира анализатор EGRAG

За да може Cardano да запази възходящата си инерция, Trend Rider подчертава важността на важните нива на подкрепа да се задържат стабилно. Очаква се тези нива да варират между $0,45 и $0,52, действайки като основа за очаквания ценови скок. Докато тези нива на подкрепа остават непокътнати, възходящата структура на ценовото действие на ADA вероятно ще се запази.

Нарастващата потребителска активност на Cardano и DeFi екосистемата

Потенциалният скок на цената на Cardano не се основава единствено на технически анализ. Мрежата преживява значително нарастване на потребителската активност, като броят на активните адреси на портфейла достига едногодишен връх от над 600 000. Това представлява близо 40% увеличение за същия период, което показва нарастващ интерес към екосистемата Cardano.

Освен това общата заключена стойност (TVL) в протоколите за децентрализирано финансиране (DeFi) на Cardano непрекъснато нараства. От около 60 милиона долара в началото на 2023 г., TVL скочи до над 417 милиона долара към момента на писане. Този растеж не се дължи единствено на нарастващите цени на активите, тъй като броят на ADA, заключени в тези протоколи, също се е увеличил от 200 милиона на над 650 милиона.

Заключение: Обещаващото бъдеще на Cardano

Въпреки неотдавнашния спад на пазара, Cardano ($ADA) изглежда е добре позициониран за потенциален възход. С виден анализатор, който предполага възможен скок от 2000%, платформата за интелигентни договори може да е на ръба на значителен ценови пробив. Пренастройването на ключови пълзящи средни, промяната в индикаторите и нарастващата потребителска активност и DeFi екосистемата сочат към обещаващо бъдеще за Cardano.

Въпреки това е от решаващо значение да се отбележи, че пазарът на криптовалута по своята същност е нестабилен и минали резултати не гарантират бъдещи резултати. Инвеститорите винаги трябва да провеждат свои собствени проучвания и да бъдат внимателни, когато вземат инвестиционни решения. Тъй като пазарът продължава да се развива, ще бъде интересно да се наблюдава дали Cardano наистина може да възпроизведе предишния си успех и да достигне нови висоти през следващите месеци.

Публикацията на Николай Кръстев: "Cardano ($ADA) е готов за скок от 2000%? Анализатор прогнозира Бул Рън" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Еволюцията на Бит...
Еволюцията на Биткойн: оползотворяване на инвестиционния потенциал

Навигиране в еволюцията на Биткойн: балансиране на инвестициите и полезността За мнозина концепцията за плащане с Биткойн се чувства толкова...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Навигация в краткосрочната волатилност

Анализ на BTCUSDT: Оценка на краткосрочната волатилност на фона на дългосрочен оптимизъм В забързания свят на търговията с криптовалути,...

SEC вероятно ще о...
SEC вероятно ще откаже Ethereum ETF

SEC вероятно ще откаже Ethereum ETFs: Последици и стратегии за емитентите Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е готова да отхвърли...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!