Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Тези 3 криптовалути могат да блеснат въпреки трудната ликвидност

Обемът на търговия на пазара на криптовалута се е увеличил с 12,27% през последните 24 часа. Крайната стойност на сделката беше 22,48 милиарда долара. Това показва, че пазарните фондове са като цяло нестабилни въпреки слабите настроения и намалените притоци. Инвеститорите също бяха много развълнувани, че такъв голям обем транзакции беше завършен за един ден. И така, коя е следващата криптовалута, която е на път да избухне?

ТИРЕ

Откакто започна да работи в крипто пространството, мрежата Dash привлече вниманието на всички крипто ентусиасти. Първото качество, което му дава този статус е, че е разклонение на веригата Биткойни.

Dash поддържа висока производителност през годините. Освен това напоследък той направи значително ценово действие. Инвеститорите, които се интересуват от добавяне на DASH към своите портфейли, правят правилния избор в момента. Без съмнение това е следващата криптовалута, която ще експлодира.

В момента токените DASH се продават за $32,97 с 24-часов обем от $63,2 милиона. Токенът е нараснал с 5,29 процента, според данни от CoinMarketCap. Той също така има циркулиращо пазарно предлагане от над 11,3 милиона DASH токена. Също така не бива да изпускаме от поглед факта, че DASH в момента е надолу с около 98% от рекордния си връх от $1,642.

Едногодишната графика на DASH показва, че той постепенно се възстановява от спада. Но само преди около месец цените достигнаха свръхпродадени нива. Но там цените са стабилни. Сега цената се доближава до тренд линия, която може да бъде пробита. Ако това се случи, това ще предизвика друго ценово действие, което ще тласне DASH към $43. Ако тази тренд линия продължи, активът ще се покачи до $60, а ако нарастването продължи, ще се покачи до $70.

Гледайки почасовата графика, DASH показва възходящ импулс. Търгува се над 50-дневната и 100-дневната проста подвижна средна. Това показва, че има положителна инерция на пазара. Дивергенцията на подвижната средна конвергенция също потвърждава това покачване.

Въз основа на горните индикатори има признаци, че цената на DASH ще продължи да расте в краткосрочен план. Първите достигнати нива бяха $36,46 и $39,44.

Наскоро 26-дневната SMA прескочи възходящо 12-дневната SMA. Това показва по-нататъшно укрепване на бичия възходящ импулс. След като DASH пробие над $33,85 с по-голям натиск при купуване, цената ще се повиши допълнително.

HBAR

Въпреки тревожния спад на крипто пазара, тези криптовалути все още заслужават нашето внимание!

Hedera е друга монета, която напоследък показва положителен възходящ тренд. Следващата криптовалута, която ще пробие благодарение на последното си партньорство. В допълнение към предлагането на алтернатива на блокчейн технологията, Hedera започна друга фаза.

Платформата наскоро се свърза с по-добри цифрови решения чрез партньорство с Mastercard. Партньорството ще даде възможност на потребителите да имат достъп до услугите на платежния портал на Mastercard. Те също така ще могат свободно да използват други проекти на фондация Хедера в бъдеще. Те включват web3 на платформата и други цифрови решения.

Последният ход е още една стъпка към подобряване на полезността и оперативната съвместимост на Hedera с други мрежи. Това ще отвори нови начини да направим личните и бизнес потребителите по-продуктивни, достъпни и ценни. Това ще стане чрез преодоляване на пропастта между традиционната финансова система и децентрализираната блокчейн технология.

Сега Hedera се интегрира с банковите услуги, отваряйки възможности за гладки международни сетълменти. Тя ще гарантира сигурна платежна система, от която ще се появят други финансови услуги. Това е средство за прекрояване на начина, по който стойността се обменя и управлява в цифровата ера. Това е моментът, когато традиционното банкиране се среща с блокчейн.

Друг двигател на растежа на Hedera е неотдавнашното одобрение от Държавния департамент на САЩ. Министерството отличи платформата за приноса й за укрепване на демокрацията чрез блокчейн технологията.

Хедра планира да бъде домакин на кръгла маса за демокрация. Събитието ще включва търговски асоциации, фирми, академични среди, представители на правителството и групи за застъпничество. Дискусиите ще се съсредоточат върху изследванията за това как технологията на разпределената книга може да се използва за увеличаване на прозрачността и подпомагане на гражданските права.

От публикуването на този доклад HBAR се продаваше за $0,0562. Пазарната му капитализация надхвърля 1,8 милиарда долара.

НЕЩО

Algorand е следващата експлозивна криптовалута, тъй като тя също направи значителни навлизания, водещи до увеличение на цената й. Наскоро обяви голямо активиране на мрежата. Най-новото надграждане има за цел да подобри производителността, времето за работа и потребителското изживяване в рамките на блокчейна.

Едно от най-важните развития в надстройката е намаляването на латентността. Сега е 3,3 секунди. Това позволява почти мигновена окончателност на блока. По този начин се осигурява по-бърза скорост на транзакция на потребителите. Това надграждане е пример за ангажимента на Algorand за осигуряване на скорост, без да се жертва сигурността и децентрализацията.

Освен това надстройката въвежда друг набор от инструменти за разработчици. Тези инструменти подобряват мрежовото тестване, инженеринга и изследванията. Algorand се ангажира да насърчава иновациите, като същевременно насърчава разработчиците да създават децентрализирани приложения. Като такъв, той е в челните редици на блокчейн технологията, като същевременно привлича инвеститори.

Публикацията на Светлана Петкова: "Тези 3 криптовалути могат да блеснат въпреки трудната ликвидност" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!