Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Tezos Protocol пуска надстройка на Найроби $XTZ

Tezos, иновативният самопроменящ се блокчейн с доказателство за дял и силен конкурент на Ethereum, наскоро обяви внедряването на своята 14-та надстройка на мрежата, наречена Nairobi.

Надстройката идва с няколко основни подобрения, предназначени да подобрят потребителското изживяване и производителността на мрежата. Въпреки този напредък, $XTZ, родният токен на блокчейна, не видя значително влияние върху цената си.

Надграждането на Найроби: Повишаване на пропускателната способност на транзакциите и рационализиране на потребителското изживяване

Създадена съвместно от многобройни екипи, включително Nomadic Labs, Marigold, TriliTech, Oxhead Alpha, Tarides, DaiLambda и Functori, надстройката на Найроби въвежда набор от подобрения на основната мрежа. Ключов акцент от тези подобрения е повишената пропускателна способност на транзакциите, която позволява по-бърза обработка на транзакциите и по-ниски такси за транзакции.

След надграждането пропускателната способност на Tezos скочи осем пъти, тласък, приложим за различни операции, включително транзакции, интелигентни договорни повиквания и операции по поддръжка на Smart Rollup.

По-специално, с актуализацията на Найроби Tezos вече предлага поддръжка за функциите Smart Rollup. Блокчейн платформата въведе нови функции и вътрешни Layer-2 съобщения, което позволява на Tezos да синхронизира безпроблемно сборните ядра с бъдещи надстройки на протоколи. Освен това, за по-добро разбиране и комуникация, Tezos подобри своята терминология. Бяха направени и подобрения за по-бърз консенсус, особено чрез увеличената скорост на разпространение преди атестация.

Lens Protocol разкрива своята надстройка версия 2, носи колективен дял от стойността и стандарт ERC - 6551

Tezos Ecosystem DAO: Рационализиране на внедряването на средства във веригата

Надграждането в Найроби съвпадна с пускането на Tezos Ecosystem DAO, насочено към подобряване на разгръщането на средства във веригата и управлението на хазната за жизненоважни инициативи в рамките на екосистемата Tezos. Децентрализираната автономна организация (DAO) позволява на членовете на общността да подават заявки за финансиране за инициативи, свързани с Tezos, които след това се подлагат на куриране, гласуване и разпространение на XTZ. Осигурявайки прозрачност и отчетност, всички дейности на DAO ще бъдат публично видими. Първоначално DAO ще се управлява от три от пет мултисиг настройка, като ключовете ще държат организации като Trilitech, Tezos Foundation и Tezos India Foundation.

Въпреки този голям напредък, цените на XTZ остават под натиск. Към 26 юни XTZ се търгува на $0,80, което е с 13% повече от най-ниските стойности от юни 2023 г. Текущата низходяща тенденция, спад с 45% от върховете през февруари, продължава, въпреки че изглежда, че общият пазар на криптовалута достига дъното нагоре.

Гледам напред

Надстройката в Найроби бележи важен крайъгълен камък в пътуването на Tezos, подчертавайки ангажимента на блокчейн платформата за непрекъснато подобрение и иновации. Чрез повишаване на пропускателната способност на транзакциите, подобряване на терминологията и стартиране на Tezos Ecosystem DAO, Tezos не само подобри производителността на своята мрежа, но и рационализира потребителското изживяване. Въпреки текущите ценови тенденции на XTZ, тези подобрения проправят пътя към обещаващо бъдеще за мрежата Tezos.

Отказ от отговорност: Тази статия е предоставена само за информационни цели. Не се предлага или е предназначен да се използва като правен, данъчен, инвестиционен, финансов или друг съвет.

Публикацията на Олег Димитров: "Tezos Protocol пуска надстройка на Найроби $XTZ" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!