Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Toincoin (TON) на Telegram скочи със 138%

Toincoin (TON) на...
Toincoin (TON) на Telegram скочи със 138%

Toincoin (TON) скочи: Споделянето на приходите и наградите на общността предизвикаха скок!

Toincoin (TON) се очертава като забележителен в сферата на криптовалутите, преживявайки забележителен ръст от 138% в стойността тази година, издигайки се до безпрецедентен рекорд за всички времена от $5,69. Неотдавнашното съобщение от Telegram относно програма за споделяне на приходи допълнително изстреля TON в светлината на прожекторите, добавяйки значителна стойност към токена.

Изследване на Метеоритния възход на TON

Пътуването на TON не беше нищо друго освен необикновено, с скок от 101% само за един месец, кулминиращ с рекордния си връх на 27 март. Инерцията се ускори след намеци за възможно IPO от Telegram на 12 март, което доведе до бързи 61% увеличаване в рамките на два дни. Одобрението на Telegram за мрежата Ton като неин блокчейн избор за развитие на Web3 инфраструктура затвърди позицията на TON като гореща тема в крипто пространството.

Програмата на Telegram за споделяне на приходите

Solana (SOL) скочи до 1,75 милиарда долара отворен интерес: Доверието на пазара скочи

Неотдавнашното съобщение на Telegram, позволяващо на собствениците на канали да печелят 50% от рекламните приходи в Toincoin, значително допринесе за растежа на TON. Самото очакване на тази функция доведе до скок от 25% в стойността на TON в края на февруари. С програмата, която вече е активна, TON стана свидетел на 5% увеличение на цената до $5,48, повишавайки пазарната си капитализация до $18,6 милиарда, което го прави дванадесетият най-голям токен по пазарна стойност.

Вълнуващи награди на Toncoin Community

Фондацията TON представи The Open League, програма за награди на общността, оценена на над $115 милиона, като допълнително подобрява траекторията на растеж на TON. Пилотната година на The Open League даде впечатляващи показатели, включително 70% увеличение на Total Value Locked (TVL) и зашеметяващото увеличение от 370% на ежедневните активни портфейли. Ентусиазмът на инвеститорите и участниците доведе до 14% увеличение на цената за TON от стартирането на програмата. Освен това, $22 милиона са разпределени за airdrops и куестове във веригата, с допълнителни $40 милиона, запазени за увеличаване на наградите за ликвидност. Освен това, $38 милиона в Toncoin ще стимулират предстоящо стартиране на проект на платформата TON, обещавайки вълнуващо развитие.

Заключение

Ръстът в стойността на Toincoin, съчетан с програмата за споделяне на приходите на Telegram и прилагането на обществени награди, подчертава значителния потенциал за растеж на TON. С одобрението на Telegram и стабилна екосистема от стимули, TON е готов за по-нататъшно разширяване и иновации в пространството на криптовалутите. Инвеститорите и ентусиастите очакват с нетърпение следващата глава от забележителното пътуване на TON.

Публикацията на Георги Минев: "Toincoin (TON) на Telegram скочи със 138%" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!