Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Транзакция с Dogecoin подхранва спекулации, докато цената пада

Транзакция с Dogecoin...
Транзакция с Dogecoin подхранва спекулации, докато цената пада

Бръмчене на общността на Dogecoin: Масова транзакция към Robinhood предизвиква спекулации на фона на спада на цената

Скорошни данни от аналитичния Twitter акаунт на Whale Alert раздвижиха общността на Dogecoin, тъй като през последните 24 часа беше открита значителна транзакция, включваща стотици милиони DOGE. Докато самата транзакция повдигна вежди, моментът съвпадна със забележим спад в цената на мем монетата, което предизвика дискусии и спекулации в общността.

Масивен DOGE трансфер до Robinhood

Според Whale Alert преди приблизително 12 часа неизвестен кит е извършил масивен трансфер от 245 000 000 000 DOGE към популярната платформа за търговия Robinhood. Тази значителна транзакция възлиза на $49,622,788 към момента на трансфера, привличайки вниманието към движението на такова голямо количество от оригиналната криптовалута с мем-тема.

Времето на транзакцията е забележително, тъй като се случи на фона на рязък спад в цената на DOGE. През последните 24 часа популярната мем монета претърпя значителен спад от близо 8%, въпреки че оттогава леко се възстанови с 2,02% отскок. В момента Dogecoin се търгува на $0,1964, след като падна под нивото от $0,2084, наблюдавано предишния ден.

Robinhood се появява като основен притежател на DOGE

Цената на Dogecoin пада, но кит купува много

В отговор на спекулациите около големите холдинги на Dogecoin, виден сътрудник на Dogecoin, известен като Mishaboar, отиде в Twitter, за да хвърли светлина върху ситуацията. Mishaboar опроверга твърденията, направени от бившия главен изпълнителен директор на Binance Changpeng Zhao и крипто YouTubers относно предполагаем кит, който държи 30% от всички DOGE.

Мишабоар разкри, че най-големият притежател на DOGE, за който преди се спекулираше, че е отделен кит, всъщност е идентифициран като борсата Robinhood. Това разкритие развенча по-ранни предположения и подчерта важността на провеждането на задълбочени изследвания в рамките на крипто пространството.

Докато някои спекулации сочеха Илон Мъск като потенциален собственик на значителните притежания на DOGE, Мишабоар подчерта необходимостта от надлежна проверка и независима проверка при работа с информация, свързана с криптовалута.

Отговорът на Dogecoin общността на тези развития подчертава значението на прозрачността и точното разпространение на информация в рамките на крипто екосистемата. Тъй като пазарът продължава да се развива, поддържането на бдителност и скептицизъм остава от първостепенно значение както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

Публикацията на Георги Шопов: "Транзакция с Dogecoin подхранва спекулации, докато цената пада" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!