Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на Shiba Inu ще се взриви с 5000% след халвинга на Биткойн?

Цената на Shiba Inu ще...
Цената на Shiba Inu ще се взриви с 5000% след халвинга на Биткойн?

Прогнози за цената на Shiba Inu: Анализаторите прогнозират огромни печалби след халвинга на Биткойн

Пазарът на криптовалута е оживен от спекулации, тъй като дългоочакваното разполовяване на Биткойн наближава. На фона на вълнението крипто анализаторите правят смели прогнози за различни токени, като Shiba Inu (SHIB) заема централно място. Армандо Пантоха, известен крипто анализатор, наскоро очерта ценовите си цели за няколко криптовалути, включително Bitcoin и Ethereum. Въпреки това, неговата амбициозна прогноза за Shiba Inu привлече вниманието на крипто общността.

Целева цена на Shiba Inu на Pantoja: $0,001 след преполовяването

В скорошна публикация в X (бивш Twitter), Pantoja прогнозира, че Shiba Inu може да скочи до $0,001 след предстоящото преполовяване на Биткойн. Тази ценова цел повдигна вежди, като се има предвид текущото ценово ниво на SHIB и вече впечатляващото му представяне по време на бичия пробег през 2021 г., където той записа удивително увеличение на цените от 46 000 000%.

Ако Shiba Inu достигне прогнозираната цена на Pantoja от $0,001, това ще представлява зашеметяващите 5000% печалба за мем монетата. Тази прогноза предизвика значителен шум сред крипто ентусиастите, които са нетърпеливи да видят дали SHIB може да възпроизведе или дори да надмине предишния си успех.

Други анализатори претеглят бъдещето на Shiba Inu

Ще скочи ли Shiba Inu като Биткойн след халвинга?

Прогнозата на Pantoja, макар и смела, не е най-възходящата прогноза, направена за Shiba Inu. Крипто анализаторът Али Мартинез по-рано предположи, че SHIB потенциално може да достигне $0,011, въпреки че не посочи времева линия за тази цел. Различните прогнози за цените от различни анализатори подчертават несигурността и потенциала за растеж в бъдещето на мем монетата.

Няколко други крипто анализатори също споделиха своите мисли относно бъдещата траектория на Shiba Inu:

  1. Прогнозата на Xanrox : Псевдонимен крипто анализатор и търговец Xanrox вярва, че SHIB може да изпита 300% печалба преди края на годината. Освен това той предполага, че мем монетата може да достигне нов рекорд за всички времена от $0,00008854.
  2. Прогноза на Javon Marks : Крипто анализаторът Javon Marks прогнозира, че Shiba Inu може да се повиши до $0,0001553 в даден момент по време на текущия пазарен цикъл.
  3. Предупредителната бележка на Altcoin Sherpa : Въпреки че много анализатори са оптимисти за бъдещето на Shiba Inu, крипто анализаторът Altcoin Sherpa предупреди инвеститорите да не очакват възвръщаемост, подобна на тази, наблюдавана при последния бик цикъл. Той вярва, че е малко вероятно инвеститорите да видят 20 пъти възвръщаемост на инвестицията си в SHIB.

Фактори, влияещи върху цената на Shiba Inu

Няколко фактора могат да допринесат за потенциалния ръст на цената на Shiba Inu през следващите месеци:

  1. Биткойн Халвинг : Предстоящото Биткойн Халвинг, което се случва приблизително на всеки четири години, исторически е било последвано от бичи пазар в крипто пространството. Ако тази тенденция продължи, това може да даде тласък на целия пазар на криптовалута, включително Shiba Inu.
  2. Увеличаване на приемането : Тъй като повече хора и фирми започват да приемат Shiba Inu като форма на плащане, търсенето на токена може да се увеличи, което потенциално ще повиши цената му.
  3. Подкрепа от общността : Shiba Inu има силна и лоялна общност зад себе си, която е допринесла за успеха му досега. Ако тази общност продължи да расте и да подкрепя проекта, това може да допринесе за дългосрочния растеж на токена.
  4. Разработки и партньорства : Всяко ново развитие или партньорство, обявено от екипа на Shiba Inu, може да генерира положително настроение и да привлече повече инвеститори към проекта.

Заключение

Въпреки че прогнозите за ръста на цената на Shiba Inu след Биткойн халвинга със сигурност са вълнуващи, за инвеститорите е важно да подхождат предпазливо към пазара. Криптовалутите са известни със своята волатилност и предишното представяне не гарантира бъдещи резултати.

Както при всяка инвестиция, от решаващо значение е да проведете задълбочено проучване и да инвестирате само това, което можете да си позволите да загубите. Като се информират за пазарните тенденции, анализират различни прогнози и разбират факторите, които влияят на цената на Shiba Inu, инвеститорите могат да вземат по-информирани решения относно участието си в тази мем монета.

Публикацията на Олег Димитров: "Цената на Shiba Inu ще се взриви с 5000% след халвинга на Биткойн?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!