Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Shiba Inu: Нов ATH преди халвинга на Биткойн?

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на Shiba Inu: Нов ATH преди халвинга на Биткойн?

Маркетинговият лидер на Shiba Inu прогнозира нов рекорд за всички времена преди преполовяването на Биткойн

В скорошен туит Луси, официалният маркетингов лидер на екипа на Shiba Inu, изрази възходящата си перспектива за SHIB, втората по големина мем криптовалута. Въпреки неотдавнашната нестабилност на пазара, Lucie вярва, че Shiba Inu има потенциала да постигне нов рекорд за всички времена (ATH) през следващите месец или два, вероятно преди предстоящото събитие за халвинг на Биткойн през април.

Личната прогноза на Lucie предизвиква оптимизъм сред притежателите на SHIB

Туитът на Lucie, който наблягаше на нейния личен възглед, а не на официална прогноза на отбора, предизвика вълнение в общността на Shiba Inu. Тя заяви, че се е възползвала от скорошния спад на цената на SHIB и изрази увереност в способността на криптовалутата да организира „чудотворно възстановяване“. Нейният оптимизъм произтича от историята на Shiba Inu за устойчивост и неговата отдадена общност от поддръжници.

Текущата пазарна позиция и ценово действие на SHIB

В момента Shiba Inu държи 11-то място сред криптовалутите с най-голяма пазарна капитализация, следвайки плътно своя съперник Dogecoin, който заема 10-та позиция. Въпреки търговията с приблизително 70% под рекордния си връх от $0,00008845, постигнат през октомври 2021 г., SHIB показа признаци на възстановяване през последните 24 часа, възвръщайки 7,54% от стойността си и търгувайки се на $0,00002585 към момента на писане.

Скорошна пазарна волатилност и реакцията на SHIB

Пазарът на криптовалута преживя значителна нестабилност през последните седмици, като Биткойнът достигна нови рекордни стойности за всички времена, последвани от рязка корекция. Shiba Inu, подобно на много други криптовалути, беше повлиян от това движение на пазара, преживявайки спад от 23,55% от 14 март насам. Прогнозата на Lucie обаче предполага, че SHIB може да е готова за силно завръщане, потенциално надминавайки други криптовалути в близко бъдеще.

Разполовяване на Биткойн: Катализатор за растежа на SHIB?

Прогноза за Биткойн: Потенциално възстановяване преди халвинга

Очаква се предстоящото събитие за халвинг на Биткойн, насрочено за втората половина на април, да окаже значително влияние върху пазара на криптовалута. Тъй като ежедневното производство на нови Биткойни се очаква да намалее наполовина, много анализатори очакват повишено търсене и потенциално поскъпване на BTC. Прогнозата на Lucie, че SHIB може да достигне нов ATH преди или малко след халвинга, предполага, че Shiba Inu може да се възползва от повишеното внимание и инвестиции в пространството на криптовалутите през този период.

Скоростта на изгаряне на SHIB претърпява значителен спад

Въпреки че прогнозата на Lucie породи оптимизъм, общността Shiba Inu също стана свидетел на значително намаляване на степента на изгаряне на SHIB. Според данни от платформата за проследяване на Shibburn, само 12 157 601 SHIB са изпратени до неизразходвани портфейли през последните 24 часа, което е 73% намаление в сравнение с изгорените 45 000 000 SHIB от предишния ден. Намалената скорост на изгаряне може да породи опасения сред някои инвеститори, тъй като изгарянето на токени често се разглежда като средство за намаляване на предлагането и потенциално увеличаване на стойността на оставащите токени.

Настроения на общността и перспективи за бъдещето

Въпреки неотдавнашния спад в скоростта на изгаряне, общността на Shiba Inu остава оптимистично настроена за бъдещите перспективи на криптовалутата. Прогнозата на Lucie допълнително укрепи доверието сред притежателите на SHIB, много от които с нетърпение очакват потенциала за нов рекорд за всички времена през следващите седмици. Тъй като пазарът на криптовалута продължава да се развива и реагира на различни фактори, включително предстоящото намаляване на Биткойн наполовина, инвеститорите ще следят отблизо представянето на Shiba Inu, за да видят дали прогнозата на Lucie ще се сбъдне.

Заключение

Възходящата прогноза на Lucie за Shiba Inu предизвика значителен шум в общността на криптовалутите, като много инвеститори се надяват, че SHIB наистина ще достигне нов рекорд за всички времена в близко бъдеще. Въпреки че неотдавнашната нестабилност на пазара и спадът в скоростта на изгаряне може да представляват предизвикателства, общността на Shiba Inu остава устойчива и оптимистична. С наближаването на преполовяването на Биткойн и пазарът на криптовалута продължава да се развива, всички погледи ще бъдат насочени към Shiba Inu, за да видят дали може да се противопостави на шансовете и да организира забележително завръщане, затвърждавайки позицията си на водеща мем криптовалута.

Публикацията на Георги Шопов: "Прогноза за цената на Shiba Inu: Нов ATH преди халвинга на Биткойн?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!