Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на XRP скочи: може ли да възвърне нивото от $1 през 2024 г.?

Цената на XRP скочи:...
Цената на XRP скочи: може ли да възвърне нивото от $1 през 2024 г.?

Ръст на цените на XRP: Може ли да си върне цената от $1?

XRP последователно остава в челните редици на дискусиите в сферата на криптовалутите, завладявайки инвеститори и ентусиасти със своето бурно пътуване. Продължаващата правна битка между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) често се цитира като основен фактор, който може да оформи не само бъдещето на XRP, но и да повлияе на по-широкия пазар на криптовалутите. На фона на тази динамика възниква въпросът: Може ли XRP да възвърне позицията си над границата от $1 след 23 декември 2021 г.? Известен анализатор наскоро се задълбочи в това належащо разследване.

Прогнозиране на стойността на XRP

Неотдавнашният скок в цените на Биткойн (BTC), катапултиращ над значителния праг от $62 000 до достигане на впечатляващите $64 000, съчетан с преобладаващото възходящо настроение на пазара на криптовалута, поставя обещаващ етап за потенциалното изкачване на XRP към желаното крайъгълно ниво от $1.

На този фон проницателна публикация, споделена на 29 февруари от уважавания Dark Defender, подчертава, че XRP, след като е надхвърлил психологическата бариера от $0,60, може да се ориентира към $1, според текущата му траектория и формация.

По-специално, образуването на облаци Ichimoku, комбинация от индикатори за технически анализ (TA), не само очертава ключови нива на подкрепа и съпротива, но също така предлага ценна информация за импулс и насочени тенденции.

Цената на Cardano (ADA) скочи с 15%: Предвиждат се промени в играта през 2024 г.

Този многостранен индикатор включва средна стойност за девет периода, средна стойност за 26 периода, конвергенцията на тези средни стойности, средна стойност за 52 периода и изоставаща ценова линия на затваряне, предоставяйки цялостен поглед върху динамиката на пазара.

Освен това, появата на модела Bullish Hammer, сигнализиращ за потенциално обръщане на тенденцията от мечи към бичи, допълнително засилва идеята за възходяща траектория за XRP, както е изобразено от оранжевата линия в придружаващата графика.

Анализиране на производителността на XRP

В тандем с тези наблюдения, движението на цените на XRP отразява този разказ, като в момента се търгува на $0,6037, отразявайки значително увеличение от 5% през последните 24 часа. За период от седем дни XRP показа впечатляващ възходящ тренд, като се похвали с скок от 11,91%, докато месечният преглед подчертава печалбите на инвеститорите, регистрирайки похвален ръст от 14,68%.

Нещо повече, обемът на търговия с XRP нарасна с впечатляващите 45% през последните 24 часа, надхвърляйки границата от 3,8 милиарда долара. Същевременно пазарната му капитализация се повиши с 5%, достигайки страхотния праг от 33 милиарда долара.

Предвиждане на траекторията на XRP

Предвид тези убедителни фактори, съществува осезаема инерция, която тласка XRP към крайъгълния камък от $1. Тази траектория може допълнително да бъде подкрепена от продължаващото положително движение на цената на Биткойн и всяко благоприятно развитие, произтичащо от правната сага Ripple-SEC. Тъй като пазарът на криптовалута продължава да се развива, всички очи остават твърдо приковани към XRP, готов да възвърне позицията си на известност сред пейзаж, изпълнен с потенциал.

Публикацията: "Цената на XRP скочи: може ли да възвърне нивото от $1 през 2024 г.?" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!