Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

UNCX Network се появява като официален DeFi партньор на „Китове убийци“, Shark Tank на Web3

UNCX Network се...
UNCX Network се появява като официален DeFi партньор на „Китове...

UNCX Network се появява като официален DeFi партньор на „Killer Whales“, Shark Tank на Web3

UNCX Network, напълно децентрализиран многоверижен доставчик на услуги, обедини сили с телевизионния риалити сериал на HELLO Labs, „Killer Whales“, често наричан „Shark Tank of Crypto“. Съвместно продуцирано от CoinMarketCap и AltCoinDaily, това сътрудничество се стреми да акцентира върху иновативни Web3 проекти и продукти, като същевременно насърчава сигурно и безпроблемно DeFi изживяване. Здравата и мащабируема децентрализирана инфраструктура на UNCX е в съответствие с визията на HELLO Labs за насърчаване на динамична екосистема за забавление и игри в децентрализираното пространство.

Телевизионното шоу „Китове убийци“ на HELLO Labs

Телевизионният риалити сериал, наречен "The Shark Tank of Crypto", е настроен да включва известни личности от Web2 и Web3 като съдии и предприемачи. Предприемачите ще представят своите иновативни Web3 проекти и продукти, като се борят за подкрепа и признание от експерти в индустрията. Шоуто, чиято премиера е насрочена за HELLO TV, впоследствие ще бъде достъпно на премиум стрийминг платформи в над 55 страни по света.

Главният изпълнителен директор на HELLO Labs Сандер Гортьес подчертава нарастващото значение на Web3 компаниите, които си партнират с надеждни DeFi доставчици като UNCX в развиващото се пространство Web3. Killer китове има за цел не само да покаже решения, фокусирани върху потребителите, но и да подчертае жизненоважни доставчици на B2B услуги в индустрията.

Ролята на UNCX Network като първи DeFi партньор

UNCX Network заема централно място като първия официален DeFi партньор на Killer Whales, използвайки основните си DeFi услуги и решения за подобряване на сигурността, скалируемостта и производителността на Web3 организациите. Сътрудничеството има за цел да създаде платформа за проекти, кандидатстващи за участие в шоуто, като им предостави възможност да бъдат прегледани задълбочено техните решения за сигурност и DeFi.

Floki се появява като Meme Coin Maestro на текущия бичи пазар

Антоан Шаверон, главен изпълнителен директор на UNCX Network, подчертава привеждането в съответствие на това партньорство с целта на UNCX да подобри пазара на DeFi чрез предлагане на мащабируеми и сигурни технологични услуги. Сътрудничеството разширява инструментите на UNCX към токенизирани бизнес проекти, допринасяйки за по-широка достъпност и обучавайки потребителите относно показателите за безопасност.

Приносът на UNCX към безопасността на токените

Експертният опит на UNCX Network в не-попечителски, децентрализирани услуги за заключване, придобиване и набиране на капитал играе ключова роля в работата на токенизирани предприятия. Chaveron подчертава значението на приемането на решения, които поддържат стабилност, насърчават надеждността и са в съответствие с фундаменталните принципи на блокчейн технологията.

Фокусираните решения на UNCX допринасят за развитието на индустриалните изисквания за безопасност на токени. Чрез намаляване на рисковете, уязвимостите и вредното поведение чрез услуги, базирани на интелигентни договори, UNCX активно инвестира в оценки на сигурността, предоставени от водещи организации на екосистемата web3. Сътрудничеството с Killer китове позиционира UNCX като ръководство и поддръжник, като гарантира, че проектите се придържат към строгите указания за сигурност на DeFi.

Партньорството на UNCX Network с HELLO Labs и участието му като първия официален DeFi партньор в шоуто „Killer Whales“ бележи значителна стъпка в напредъка на децентрализираното пространство. Тъй като пейзажът на Web3 продължава да се развива, сътрудничества като тези играят решаваща роля за насърчаване на иновациите, обучение на потребителите и определяне на индустриални стандарти за сигурност и надеждност в сектора на DeFi. Предстоящият сезон на Китовете убийци, чиито снимки трябва да започнат през юни 2024 г., обещава да бъде платформа за новаторски Web3 проекти, като UNCX Network води ролята на доверен DeFi партньор.

Публикацията на Георги Шопов: "UNCX Network се появява като официален DeFi партньор на „Китове убийци“, Shark Tank на Web3" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!