Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

USM е домакин на пикник за Web3 ентусиасти

USM е домакин на...
USM е домакин на пикник за Web3 ентусиасти

USM е домакин на пионерски Metaverse пикник за Web3 ентусиасти

USM Ecosystem е домакин на Metaverse Picnic, за да отпразнува напредъка на Web3

USM Ecosystem, виден играч в домейните Metaverse и Web3, наскоро постигна крайъгълен камък в стремежа си към иновации. Организацията, известна с приноса си към развиващия се пазар на Metaverse и Web3, затвърди своя ангажимент за ангажираност на общността и творческо изследване на цифровото бъдеще.

Пикникът Metaverse, организиран от USM, означава важно събитие в царството на Web3 и Metaverse. RACA, магазинът за приложения за криптовалута в основата на USM, играе решаваща роля в свързването на организацията с различни дигитални начинания, NFT проекти и по-широката Web3 екосистема.

Ключови акценти на Metaverse Picnic:

  1. Екосистема RACA: RACA служи като магазин за приложения за криптовалута, включващ различни игри и софтуерни приложения. Интегрирането на USM.World с $RACA улеснява връзките със забележителни дигитални начинания и NFT проекти, базирани на общността.
  2. Ангажираност на общността: USM набляга на изграждането по-близо връзки с общността и интегриране на творчески идеи за оформяне на по-добро дигитално бъдеще. Metaverse Picnic е проектиран да бъде приобщаващо онлайн събиране, което позволява на участници с всички нива на опит да изследват Metaverse индивидуално.
  3. Принципи на Web3: Metaverse Picnic въплъщава основните принципи на индустрията на криптовалутите, включително солидарност, сътрудничество и обмен на информация. Предоставя виртуално пространство за хора, запалени по Web3 екосистемата и дигитализацията.
  4. Влияние върху обществото: Очаква се събитието да доведе до нов ред в социология и комуникация, отразяващи трансформиращия потенциал на технологиите Metaverse и Web3.
  5. Празнуване на заедността: Подобно на традиционните пикници, Metaverse Picnic е празник на сплотеност, креативност и технологии без физически граници. Участниците се насърчават да прегърнат непредубедения дух на Metaverse.

Най-доброто ръководство за управление на пароли за крипто ентусиасти

Пикникът Metaverse е проектиран да бъде ангажираща и приобщаваща дейност, насърчаваща участниците да се свързват, споделят и изследвайте възможностите на Метавселената. То служи като доказателство за лидерството на USM в домейна Web3 и неговия ангажимент за насърчаване на съвместна и иновативна общност.

Събитието включва забележителни играчи в индустрията, включително DWF Labs, OKX Blockdream Ventures, Tachyon Accelerator от Consensys Mesh, наред с други, допринася за статута на RACA като прогресивна екосистема за игри Web 3.0.

Докато Metaverse продължава да се развива, Metaverse Picnic стои като определящо събитие, което улавя същността на USM движението и оживена Web3 общност.

Забележка: Това резюме се основава на предоставената информация и контекст от съобщението. За точни подробности и участие хората се насърчават да се обърнат към официалните съобщения от USM.

Публикацията на Милчо Атанасов: "USM е домакин на пикник за Web3 ентусиасти" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!