Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Възходът на Dogecoin предизвиква слухове за обръщане на XRP и достигане на $1

Възходът на Dogecoin...
Възходът на Dogecoin предизвиква слухове за обръщане на XRP и...

Dogecoin скочи на фона на спекулации за XRP спад

Цената на Dogecoin (DOGE) преживява забележително възобновяване, скоквайки с 10%, достигайки $0,1986. През последните 24 часа тази доминираща мем монета скочи с 3,68%, отбелязвайки значително увеличение от 10% през последната седмица.

Издигнете се към класацията на XRP

Текущото рали на Dogecoin е особено забележително на фона на по-широкия пазар на цифровата валута. Въпреки неотдавнашните колебания, неговата траектория на растеж надминава тази на много топ 10 цифрови валути, включително XRP.

Със своята пазарна капитализация, която се доближава до тази на XRP, Dogecoin се стреми да надмине цифровата валута по отношение на пазарна капитализация. В момента Dogecoin се нарежда на осмо място с пазарна капитализация от $28,700,396,274, докато XRP държи седмо място с $34,118,304,117.

Въпреки че разликата между двете остава значителна, продължаващото превъзходство на Dogecoin предполага потенциално обръщане в близко бъдеще.

Потенциален крайъгълен камък за Dogecoin

Ако инерцията на Dogecoin се запази и продължи да засенчва XRP и други алткойни, обръщането може да се случи по-рано от очакваното. Този сценарий подчертава развиващия се пазар на мем монети в рамките на крипто пазара.

Пътуването на Dogecoin към $1

Възходът на Solana: Нова ера в крипто таксите предизвиква господството на Ethereum

Тъй като Dogecoin има за цел да надмине $0,23 и потенциално да изпревари USDC, дискусиите за достигане на $1 се появяват отново. Въпреки че постигането на 5x растеж от настоящите нива представлява предизвикателство, то остава правдоподобно.

Помислете за сценарий, при който Биткойн надхвърля $100 000, повишавайки пазарната си капитализация над $2 трилиона. При такъв сценарий пазарната капитализация на Dogecoin ще трябва да достигне приблизително 144 милиарда долара, което представлява около 7% от пазарната капитализация на Биткойн.

Освен това, ако приемем, че господството на Биткойн намалява, когато надхвърли $100 000, като господството му спада до 40%, пазарната капитализация на криптовалутата, с изключение на Биткойн, може да достигне $3 трилиона. Това би позиционирало Dogecoin на под 5% от крипто пазарната капитализация, с изключение на Биткойн.

Тези прогнози подчертават потенциалния растеж за Dogecoin, което показва, че достигането на $1 не е извън сферата на възможностите.

Заключение

На динамичните крипто пазари са възможни неочаквани резултати. Тъй като ралито на Dogecoin продължава и динамиката на пазара се развива, търговците остават внимателни към потенциала за $1 Dogecoin през следващите години.

Публикацията на Георги Шопов: "Възходът на Dogecoin предизвиква слухове за обръщане на XRP и достигане на $1" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!