Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Веригата BNB предлага 1 милион долара за привличане на проекти за Memecoin (WIF, BOME, PEPE, BONK)

Веригата BNB предлага...
Веригата BNB предлага 1 милион долара за привличане на проекти за...

Веригата BNB предлага $1 милион стимули на разработчиците на Memecoin

В отговор на експоненциалното нарастване на мем токените в крипто сферата, интелигентният блокчейн договор BNB Chain стартира смела инициатива за привличане на разработчици на мемкойни. Платформата обяви значително отпускане на до 1 милион долара като фонд за награди, целящ да примами отговарящите на условията разработчици да разположат своите мемекойн проекти в мрежата.

Ходът подчертава ангажимента на BNB Chain да катализира растежа на мемекойн пазара в своята екосистема. Инициативата, наречена „Кампания за иновации на меми“, кани разработчиците да участват, като разположат своите токени в мрежата по време на периода на кампанията, обхващащ от 10 април до 9 май.

Разширяване на креативността в Web3 културата

Според BNB Chain кампанията служи като връзка между креативността, Web3 културата и иновациите, като дава възможност на създателите – както опитни разработчици, така и новодошли – да използват блокчейн технологията и да материализират своите идеи. Въпреки това, въпреки че състезанието представлява вълнуваща възможност, изпълнението на определени изисквания може да се окаже предизвикателство за участниците.

Строги критерии и стандарти за допустимост

За да се класират за награди, мемекойните трябва да показват минимален обем на търговия от 2 милиарда долара, осигурявайки стабилно ниво на активност в мрежата. Трябва да се отбележи, че токените, които могат да се похвалят с обем на търговия над 30 милиарда долара, отговарят на условията за желаната награда от 1 милион долара.

BONK Memecoin: Анализ на смесени сигнали

Освен това разработчиците са упълномощени да изпълнят строги критерии за допустимост, включително провеждане на поне един цялостен одит на сигурността и отворен код на проекта в блокчейн изследователя на BNB Smart Chain, BscScan. Освен това проектът трябва да събере значителен брой последователи в платформи за социални медии като Telegram и Discord, с минимум 1000 валидни нови притежатели на токени.

Memecoin Drive на веригата BNB на фона на скока на пазара

Стартирането на програмата за стимулиране на мемкойни на BNB Chain съвпада със значителен подем на токените, фокусирани върху мемове, в криптовалутния пазар. Трябва да се отбележи, че на 1 април общата пазарна капитализация на мем токени скочи до зашеметяващите 70 милиарда долара, подхранвана от шума около новолансирани токени като Dogwifihat (WIF), Book of Meme (BOME) и непоколебими играчи като Pepe (PEPE) и Бонк (BONK).

Инициативи за Memecoin в цялата индустрия

В допълнение към проактивните мерки на BNB Chain, други блокчейн мрежи също започнаха инициативи за насърчаване на развитието на мемекойни в рамките на съответните им екосистеми. Фондацията Avalanche, например, наскоро предложи награда от 1 милион долара за доставчици на ликвидност на мемекойни на 22 март, като стимулира предоставянето на ликвидност за избрани мемекойни.

Тъй като феноменът на мем токените продължава да набира скорост, блокчейн мрежите се възползват от възможността да подхранват иновациите и креативността в своите екосистеми, подхранвайки оживен пазар от мемекойни.

Публикацията на Георги Шопов: "Веригата BNB предлага 1 милион долара за привличане на проекти за Memecoin (WIF, BOME, PEPE, BONK)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Прогноза за Битко...
Прогноза за Биткойн: Навигиране във волатилността с Patric H. Insights | CryptelligenceX

Навигация в променливостта на Биткойн: прозрения от Патрик Х. в CryptelligenceX В непрекъснато променящия се пазар на криптовалутата...

Отскок на Биткойн...
Отскок на Биткойн срещу неуспехи на алткойн: анализ на пазара и въздействие върху CPI

Възраждането на Биткойн и предизвикателствата на алткойн: преглед на пазара През изминалата седмица пазарът на криптовалута стана свидетел на...

Ранен притежател ...
Ранен притежател на Ethereum премества милиони ETH към борсата

Трансфер от 12 милиона долара на ранен притежател на Ethereum предизвиква положителен скок на нетния поток: анализ на пазара Последните данни...

Проучване на най-...
Проучване на най-добрите алткойни: Solana, Hedera, Arweave, XRP, TON, Cardano

Изследване на видни алткойни: Моментна снимка на най-добрите токени В огромното царство на инвестициите в криптовалута инвеститорите се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!