Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Worldcoin Foundation раздава $5 милиона

Worldcoin Foundation...
Worldcoin Foundation раздава $5 милиона

Worldcoin Foundation инициира програма за безвъзмездни средства на стойност $5 милиона „Wave0“ за развитие на общността

Фондацията Worldcoin, организация с нестопанска цел, стартира програмата за безвъзмездни средства „Wave0“, заделяйки 5 милиона долара в WLD токени за усилия за развитие на общността. Тази инициатива надхвърля традиционните безвъзмездни средства, фокусирани върху разработчиците, като набляга на цялостен подход на общността за справяне с проблеми като неравенство в доходите, управление и екзистенциални рискове в екосистемата на Worldcoin.

Ключови точки:

  1. Разпределяне на безвъзмездна помощ: Безвъзмездната помощ от $5 милиона ще бъде разпределена в три отделни направления, всички деноминирани в WLD токени, местната валута на протокола Worldcoin в блокчейна Ethereum.
  2. Подход, фокусиран върху общността: Безвъзмездните средства се простират отвъд разработчиците, за да включват по-широка стратегия, фокусирана върху общността. Това включва повишаване на осведомеността, образование и съвместни усилия за подчертаване на мисията на технологията за справяне с обществените предизвикателства.
  3. Обхват на безвъзмездните средства: Докато програмата за безвъзмездни средства ще подкрепя проекти за научноизследователска и развойна дейност, тя специално насърчава изследването в области като пресечната точка на поверителността и биометричните данни. Проекти с иновативни случаи на използване, използващи Worldcoin и World ID, също са приветствани.
  4. Холистично развитие: Ремко Блумен, ръководител на протокола във фондация Worldcoin, подчертава значението на колективните усилия на общността, които надхвърлят традиционното развитие. Информираността, образованието и ангажираността на общността са неразделни компоненти на програмата за безвъзмездни средства.
  5. Участието на Сам Алтман: Стартирането на програмата за безвъзмездни средства съвпада с развитието, включващо Сам Алтман, съосновател на Инструменти за Humanity, основната развойна фирма зад Worldcoin. Алтман продължава ролята си в Worldcoin на фона на промени в управлението на OpenAI.

Worldcoin Foundation планира продажба на токени, за да отговори на търсенето на световни идентификатори

Програмата за безвъзмездни средства „Wave0“ от Worldcoin Foundation бележи проактивна стъпка към насърчаване на устойчива и справедлива основа за протокола Worldcoin. Като се занимава с обществени предизвикателства извън техническото развитие, фондацията има за цел да изгради цялостна екосистема с положително въздействие. По-широката крипто общност наблюдава тази инициатива с интерес, подчертавайки развиващата се динамика в крипто пространството.

Публикацията на Георги Шопов: "Worldcoin Foundation раздава $5 милиона" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!