Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

XDC Token продължава да записва по-високи печалби

XDC Token продължава...
XDC Token продължава да записва по-високи печалби

XDC Token продължава да записва по-високи печалби всеки ден, може ли да достигне марка от $0,1?

XDC Network сега е на път към целевата цена от $0,1 след насърчаване на ценовите движения през последните седмици. Токенът вече е сред най-търсените криптовалути, класирайки се на четвърто място в списъка на CoinMarketCap с тенденциозни криптовалути.

Въпросът обаче остава: Колко дълго може XDC да поддържа тези ралита? Достатъчно енергични ли са биковете, за да надхвърлят очакваната цена от $0,1? Да видим

XDC расте на фона на спад на пазара, какво подхранва движението на цените му?

XDC Network се покачва днес, 4 август, тъй като по-широкият пазар леко се подобри. С бичи импулс токенът се повиши с 16.7% в петък сутринта. Освен това се оказа най-големият печеливш с над 45% седемдневен ръст и 162% 30-дневен ръст на стойността.

Към 6 юли XDC се търгуваше на $0,03238, но по-късно се изкачи до месечен връх от $0,09092 на 3 август, над 180% през последните 30 дни. XDC достигна седмичен връх от $0,09134 на 4 август, почти 50% увеличение от $0,05896, регистрирани на 29 юли.

Тези впечатляващи ходове са позиционирали токена като най-добре представящата се криптовалута в 30-дневния и седемдневния период. Въпреки че импулсът все още е възходящ, той леко се забави, тъй като активът загуби няколко печалби и се измести от дневния пик от $0,09146 до $0,081.

Тези печалби биха могли да са резултат от развитие на други екосистеми, включително партньорството между XDC Network и Infocomm Media Development Authority (IMDA) Сингапур.

Solana и Litecoin най-високи печалби днес - какво предизвика по-високи цени на SOL и LTC?

Според доклад на Bloomberg от 28 юли, криптопроектът е интегриран с TradeTrust на IMDA – сингапурска рамка, позволяваща надеждна оперативна съвместимост на електронни търговски документи в цифрови платформи.

Това съвместно усилие ще позволи на TradeTrust на IMDA да проверява и прехвърля документи. Такава способност може да подобри търговската видимост, доказателството за автентичност и произхода на документите. Очаква се сътрудничеството да позволи безпроблемен и ефективен поток от стоки между дигиталните търговски партньори.

Според доклада, партньорството бележи крайъгълен камък за мрежата XDC, тъй като може да разшири своя обхват и потребителска база. Такъв растеж вероятно ще доведе до значителен скок в активните транзакции и търговски дейности и може да бъде сред основните фактори, подхранващи ралитата на XDC през последните няколко дни.

В момента цената на XDC се движи на $0,08100 в дневната графика.

Пазарна перспектива на XDC, възможни са още ралита?

Графиката XDC/USD показва сделките с токени под сигналната линия за конвергенция/дивергенция на подвижната средна стойност. Това показва мечи импулс, тъй като XDC губи предишни печалби.

Също така, RSI при 46.75 предполага, че активът се доближава до свръхпродадения регион. Освен това мечките са формирали твърда съпротива на нивото от $0,0851. Те са готови да натиснат XDC надолу към по-ниски дъна, ако биковете не успеят да си върнат инерцията.

Въпреки това, ако биковете се съберат достатъчно, за да тласнат цената над $0,851, следващата целева зона ще бъде нивото от $0,09166, откъдето XDC вероятно ще се изстреля до $0,1, ако инерцията се запази.

Публикацията на Роберт Петров: "XDC Token продължава да записва по-високи печалби" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!