Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

XRP скокове с 4,5%: Разкриване на пътна карта за 2024 г., актуализация на SEC и анализ на цените

XRP скокове с 4,5%:...
XRP скокове с 4,5%: Разкриване на пътна карта за 2024 г.,...

Ръст от 4,5% на XRP: Разкриване на загадъчната блокчейн пътна карта за 2024 г.

В мистериозен обрат на събитията, XRP, родната криптовалута на Ripple, скочи с 4,5%, скоквайки до $0,56 в рамките на само 24 часа. Този забележителен ръст в стойността до голяма степен се дължи на най-новите постижения в рамките на Ripple, съчетани с основни актуализации по отношение на делото SEC срещу Ripple. Освен това, очакванията нарастват, тъй като уважаваният главен технологичен директор на Ripple, Дейвид Шварц, се подготвя да разкрие амбициозните планове за XRPLedger през 2024 г.

Разкрита визия на XRPLedger

Дейвид Шварц, светилото, движещо технологичните иновации на Ripple, е готов да осветли текущия напредък в XRPLedger, особено по отношение на оперативната съвместимост и интегрирането на виртуалната машина Ethereum (EVM). Насрочено за 27 февруари 2024 г., това разкритие обещава прозрения за бъдещето на интелигентното изпълнение на договори и конвергенцията на изкуствения интелект с блокчейн технологията на XRPLedger.

Крипто общността с нетърпение очаква тези разкрития, тъй като те възвестяват нова ера на иновации и напредък в блокчейн екосистемата.

Пазарен оптимизъм и стратегически партньорства

Разкриването на пътната карта на Ripple за 2024 г. предизвика вълна от вълнение сред притежателите на XRP, служейки като катализатор за възраждането на алткойна след последните спадове. По-специално, стратегическото сътрудничество на Ripple с известна фирма за блокчейн и изкуствен интелект, базирана в Силиконовата долина, допълнително засилва пазарните настроения. Този съюз има за цел да революционизира токенизацията с множество активи на XRPLedger, обещавайки подобрена достъпност и ликвидност за криптовалутите.

SEC срещу Ripple: Правно развитие

Виталик Бутерин споделя пътна карта за 2024 г. на Ethereum

На фона на вълната от дейности, делото SEC срещу Ripple се очертава да се очертава, като значителна актуализация е насрочена за 13 март 2024 г. Тъй като съдебната битка се засилва, вниманието се насочва към предстоящото подаване на бележка, свързана с обезщетение от SEC. Очаква се този документ да очертае аргументи за наказателни санкции срещу Ripple, произтичащи от твърдения за неразрешена продажба на XRP на американски институционални инвеститори.

Ripple, от своя страна, трябва да отговори със своята справка, свързана с корекцията, до 12 април, като потенциалната санкция зависи от нетните приходи от продажби на XRP на неосвободени институционални инвеститори в САЩ.

Анализ на цените и пазарна перспектива

Цялостен анализ на ценовата траектория на XRP разкрива възходяща краткосрочна перспектива, подкрепена от позицията му над 50-дневната експоненциална подвижна средна (EMA). Алткойнът обаче остава под 200-дневната EMA, което показва мечи дългосрочни настроения. Ако XRP наруши 200-дневната EMA, може да се повиши към критичното ниво на съпротива при $0,5835.

Обратно, движение надолу под 50-дневната EMA и нивото на подкрепа от $0,5470 може да предизвика низходяща тенденция към нивото на подкрепа от $0,5042. Отчитането на индекса на относителната сила (RSI) от 54,24 предполага потенциално изкачване към нивото на съпротива от $0,5835, преди да навлезе в територията на свръхпокупка.

Заключение: Обещаващ обрат за XRP

Скорошното изкачване на XRP до $0,56, надминавайки основната съпротива от $0,55, сигнализира за положителна инфлексна точка за алткойна. С новаторски разработки на хоризонта и подновен пазарен оптимизъм, XRP е готов да се ориентира в сложния пазар на пазара на криптовалути през 2024 г. и след това.

Публикацията на Георги Минев: "XRP скокове с 4,5%: Разкриване на пътна карта за 2024 г., актуализация на SEC и анализ на цените" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!