Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu разкрива амбициозна пътна карта за екосистемата Shibarium

Shiba Inu разкрива...
Shiba Inu разкрива амбициозна пътна карта за екосистемата Shibarium

Shiba Inu разкрива амбициозна пътна карта за екосистемата Shibarium

Shiba Inu, известна криптовалута, известна със своята жизнена общност и амбициозни инициативи, наскоро разкри своята пътна карта за екосистемата Shibarium, очертавайки множество предстоящи разработки, предвидени за цикъла 2024/2025.

Надстройките на ShibaSwap заемат централно място

Водеща такса в пътната карта са надстроените версии на ShibaSwap, официалната децентрализирана борса (DEX) на екосистемата Shiba Inu. Shytoshi Kusama, водещият разработчик в Shiba Inu, разкри планове ShibaSwap 1.75 да предшества дългоочакваната ShibaSwap 2.0. Тези надстройки обещават набор от нови функции, насочени към подобряване на потребителското изживяване на децентрализираната борса.

Представяне на приложението Shiba Hub

Друго вълнуващо развитие е предстоящото стартиране на приложението Shiba Hub, приветствано като новаторска иновация от разработчиците. Тази мултифункционална платформа, интегрирана със Shibarium, ще предостави на потребителите достъп до ценни ресурси, прозрения и интерактивни форуми на общността.

Представяме ви TREAT Token

Floki разкрива амбициозна пътна карта със SWIFT и SEPA интеграция

Във връзка с приложението Shiba Hub, Shiba Inu планира да въведе TREAT, нов токен с основни роли в екосистемата. Служейки като токен за награда за залагане на SHIB в ликвидни пулове, TREAT ще функционира и като токен за управление и такса за газ за блокчейн решението Layer-3 на Shibarium.

Игра Shiba Eternity Play-to-Earn (P2E).

Гейминг ентусиастите могат да очакват стартирането на версията play-to-earn (P2E) на Shiba Eternity, колекционерската игра с карти (CCG) на проекта. Бета тестването за P2E версията е планирано да започне през второто тримесечие на 2024 г., предлагайки на играчите вълнуващи възможности да печелят награди, докато се ангажират с играта.

Допълнителни проекти и инициативи

В допълнение към гореспоменатите разработки, Shiba Inu има няколко други проекта в процес на подготовка за Shibarium, включително SHIB: The Metaverse, дериватната платформа за ликвидни залози на K9 Finance и предстоящата блокчейн Layer-3 (L3). Тези инициативи имат за цел да подобрят функционалността и полезността на екосистемата Shiba Inu, като допълнително затвърдят нейната позиция в пазара на криптовалутите.

Заключение

С амбициозна пътна карта и разнообразна гама от иновативни проекти и надстройки на хоризонта, Shiba Inu е готов за непрекъснат растеж и успех. Разкриването на тези разработки подчертава ангажимента на проекта за стимулиране на иновациите и обогатяване на екосистемата Shiba Inu за нейната общност и заинтересовани страни.

Публикацията на Роберт Петров: "Shiba Inu разкрива амбициозна пътна карта за екосистемата Shibarium" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Биткойн ли е най-...
Биткойн ли е най-добрата криптовалута за купуване сега?

Проучване на инвестиционните възможности: Биткойн срещу алткойни Тъй като Биткойн (BTC) се движи малко над границата от $63 000,...

Какво се случва н...
Какво се случва на фронта на Ripple (XRP)?

Анализиране на скорошното представяне на Ripple и перспективите за бъдещето Наскоро Ripple (XRP) показа признаци на възстановяване,...

Биткойн китовете ...
Биткойн китовете натрупват на фона на пазарния оптимизъм

Биткойн графики и китове Ценовият диапазон на Биткойн между 60 000 и 70 000 долара продължава, придружен от вълна от новооткрит оптимизъм...

Анализиране на ск...
Анализиране на скорошното представяне на Cardano

Оценка на текущото състояние на Cardano: прозрения и предизвикателства Cardano (ADA) се върна обратно до нивото на подкрепа от $0,44 след...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!