Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Floki разкрива амбициозна пътна карта със SWIFT и SEPA интеграция

Floki разкрива...
Floki разкрива амбициозна пътна карта със SWIFT и SEPA интеграция

Floki, популярната мем монета с кучешка тематика, има за цел да революционизира глобалните плащания с регулирани банкови сметки и дебитни карти

Floki, любимата мем монета с кучешка тематика, която завладя сърцата на крипто ентусиасти по целия свят, наскоро обяви нова вълнуваща пътна карта, която обещава да превърне проекта в сериозен конкурент в света на дигиталните финанси. Амбициозният план включва предлагане на регулирани цифрови банкови сметки и дебитни карти на своите потребители, което им позволява безпроблемно да извършват транзакции в USD, EUR и GBP, използвайки своите FLOKI токени.

Банкови сметки, захранвани от Floki: промяна на играта в крипто финансите

Според пътната карта, публикувана от разработчиците на Floki, проектът ще въведе банкови сметки, захранвани от Floki, в партньорство с финтех компания, лицензирана в Канада, Испания, Доминика, Австралия и ОАЕ. Тази новаторска функция ще позволи на потребителите да създават цифрови банкови сметки, деноминирани в EUR, USD или GBP, и да ги финансират директно със своите FLOKI токени. Сметките ще поддържат SWIFT плащания и SEPA IBAN, което позволява на потребителите да извършват транзакции и да прехвърлят пари в световен мащаб с лекота.

„Потребителите ще могат да създават цифрови банкови сметки и да генерират дебитни карти, свързани с тези сметки“, се посочва в пътната карта, подчертавайки ангажимента на проекта да предостави на своите потребители цялостна и лесна за използване финансова екосистема.

Дебитни карти в мрежите на VISA и Mastercard

В допълнение към революционните банкови сметки, Floki планира да пусне дебитни карти в разплащателните мрежи VISA и Mastercard. Тези карти ще бъдат издадени в партньорство с базирана в Швейцария компания, регулирана от Швейцарския орган за надзор на финансовите пазари (FINMA), като се гарантират най-високи стандарти за сигурност и съответствие.

Въвеждането на задвижвани от Floki дебитни карти ще предостави на потребителите несравнима гъвкавост и удобство, позволявайки им да харчат своите FLOKI токени при милиони търговци по целия свят, които приемат плащания с VISA и Mastercard.

Трансформиране на Floki в сериозно крипто-базирано финансово приложение

Shiba Inu разкрива амбициозна пътна карта за екосистемата Shibarium

Разработчиците на Floki вярват, че тези разработки са част от по-широк план за трансформиране на мем монетата в сериозен проект, който предлага на потребителите цялостно финансово приложение, базирано на крипто. Пътната карта също така включва планове за услуги за залагане, платформа за крипто обучение, наречена University of Floki, и бот за междуверижна търговия, захранван от токена FLOKI.

Интеграция с Venus: Задълбочаване на пазарната ликвидност за притежателите на FLOKI

Интеграцията на Floki с Venus, най-големият протокол за кредитиране във веригата на BNB, се очаква да задълбочи пазарната ликвидност, достъпна за притежателите на FLOKI. Това партньорство ще позволи на потребителите да получат достъп до повече ликвидност и да заемат по-широк набор от активи, използвайки своите FLOKI токени като обезпечение, като допълнително ще повиши полезността и стойността на токена.

Децентрализирана услуга за имена на домейни и платформа за хостинг на уебсайтове

В опит да предостави на своите потребители наистина децентрализирано изживяване, Floki също планира да въведе децентрализирана услуга за име на домейн и платформа за хостинг на уебсайтове. Тази новаторска функция ще позволи на потребителите да създават свои собствени .floki имена на домейни и уебсайтове, насърчавайки чувството за общност и давайки възможност на потребителите да поемат контрол върху своето онлайн присъствие.

Справяне с регулаторни проблеми

По-рано тази година програмата за залагане на Floki беше подложена на контрол от Хонконгската комисия по ценни книжа и фючърси (SFC) поради обещаната висока възвръщаемост на годишна база, варираща от 30% до над 100%. SFC описа тези доходи като „подозрителни инвестиционни продукти“ и предупреди потребителите за възможните рискове.

В отговор на предупреждението на SFC, Floki проактивно блокира базирани в Хонконг потребители да се присъединят към неговата програма за залагане, демонстрирайки ангажимента на проекта към спазване на нормативните изисквания и защита на потребителите.

Бъдещето на Флоки: Ярко и вълнуващо пътешествие напред

Със своята амбициозна пътна карта и отдаденост да предоставя на потребителите цялостна, лесна за използване и съвместима финансова екосистема, Floki е в добра позиция да се превърне в основен играч в света на крипто финансите. Тъй като проектът продължава да прави иновации и да разширява своите предложения, е ясно, че бъдещето на Floki е светло и изпълнено с вълнуващи възможности.

Публикацията на Георги Минев: "Floki разкрива амбициозна пътна карта със SWIFT и SEPA интеграция" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!