Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Забележителните печалби на Tether за четвъртото тримесечие на 2023 г

Забележителните...
Забележителните печалби на Tether за четвъртото тримесечие на 2023 г

Забележителната печалба на Tether за четвъртото тримесечие на 2023 г. отразява 10% от печалбите на JP Morgan

Като забележително развитие, нетната печалба на Tether за четвъртото тримесечие на 2023 г. скочи до 10% от печалбите на JP Morgan, както подчерта Райън Селкис, главен изпълнителен директор на Messari. Селкис наскоро подчерта несъответствието в размера на работната сила между двете организации, като Tether може да се похвали с по-малко от 50 служители в сравнение със зашеметяващата работна сила на JP Morgan от 250 000 души.

Селкис базира сравнението си на обобщението на атестацията на Tether за четвъртото тримесечие на 2023 г., разкрито от главния изпълнителен директор на компанията, Паоло Ардоино. Според доклада Tether отчете забележителна печалба от $2,85 милиарда през този период. Тази печалба беше раздвоена между нетната оперативна печалба, възлизаща на приблизително 1 милиард долара, и печалбите, получени от притежания на злато и Биткойни, възлизащи на около 1,85 милиарда долара.

Допълнителни прозрения от резюмето на Ardoino разкриха, че общата печалба на Tether за цялата 2023 г. възлиза на впечатляващите 6,2 милиарда долара. По-специално, докладът подчертава, че „парите и паричните еквиваленти“ на Tether сега покриват 90% от всички издадени токени, отбелязвайки най-високия процент, регистриран през последните години. Освен това експозицията на компанията към съкровищни ​​бонове на САЩ беше отчетена на 80,3 милиарда долара.

Ръст на Polkadot за четвъртото тримесечие на 2023 г

Ardoino подчерта излишния собствен капитал на Tether, оценен на 5,4 милиарда долара, представляващ неразпределени печалби, държани в резерв за пълно осигуряване на всички издадени токени. Решението да се задържат по-голямата част от печалбите в резервите на стейбълкойни има за цел да повиши устойчивостта, осигурявайки стабилна подкрепа за токените на Tether.

Освен това Ardoino разкри, че Tether е натрупал достатъчно излишък от собствен капитал през 2023 г., за да компенсира въздействието на обезпечените заеми върху резервите на токени. С излишък от собствен капитал, надвишаващ останалите обезпечени заеми, оценени на $4,8 милиарда, финансовото състояние на Tether изглежда стабилно.

Главният изпълнителен директор също така разкри инвестиционния портфейл на Tether за рисков капитал (VC) на обща стойност 1,45 милиарда долара, обхващащ различни сектори като AI инфраструктура, копаене на Биткойни и P2P телекомуникации. Важно е, че Ardoino потвърди, че тези инвестиции са отделени от консолидираните резерви, като предпазват резервите от токени от тяхното влияние.

Впечатляващите финансови резултати и стратегическите решения на Tether подчертават позицията му на важен играч в криптовалутния пейзаж, затвърждавайки позицията му редом с традиционните финансови гиганти.

Публикацията: "Забележителните печалби на Tether за четвъртото тримесечие на 2023 г" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Cardano (ADA) оча...
Cardano (ADA) очаква пробив на фона на промяна в поведението на инвеститорите

Cardano (ADA) е готов за пробив, тъй като поведението на инвеститорите се променя: Анализ Цената на Cardano е готова за потенциален пробив,...

Биткойн отхвърлен...
Биткойн отхвърлен при MA50: сигнализира ли за по-нататъшен низходящ тренд?

Биткойн е изправен пред ново отхвърляне при MA50: Предстои ли още низходящ тренд? Биткойн (BTCUSD) претърпя ново отхвърляне при 1D MA50 (синя...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) е изправен пред мечи натиск

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред мечи натиск сред пазарните колебания Във вихъра на пазарната активност Shiba Inu (SHIB) и няколко други...

Анализ на BNB, So...
Анализ на BNB, Solana и Ripple: потенциални сценарии

Анализиране на BNB, Solana и Ripple в текущата пазарна среда Пазарът на криптовалути продължава да проявява нестабилност, разочаровайки...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!