Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Зад лудия валутен кръг: Заетите пари от 100 000 юана бяха незабавно изчистени и някои хора ги удвоиха за 1 час и ги ликвидираха за 5 минути! Студентите „спекулират с монети“ и страдат от безсъние всеки ден поради възходите и паденията!

В лудия валутен кръг играчите се надпреварват с времето, някои са удвоили главницата си, докато други са преживели богатството им да бъде заличено за миг.

Тази седмица валутният пазар може да се каже, че преживя "кървава буря". Криптовалутите загубиха повече от 600 милиарда долара през предходната седмица, според данни от CoinGecko. Всяка вечер се организираха вълнуващи сюжети и много хора се събудиха с разчистени сметки.

Удвояване за 1 час, ликвидиране за 5 минути

„Когато се събудих сутринта и видях, че съм принуден да ликвидирам позицията си, излях всичките си сълзи за толкова много години.“ Сяо Уанг, който завърши тази година, взе 40 000 юана назаем и 60 000 юана, оставени от родителите си на спестява и инвестира всичко в Ethereum. Малко след влизането на пазара настъпи ликвидация и 100 000 юана бяха незабавно изчистени.

Друг млад мъж, Xiao Chen, инвестира 30 000 юана в Dogecoin и Ethereum със своите спестявания, 50 000 юана, взети назаем от семейството му, и 20 000 юана в заеми. Само за половин месец от докосването на криптовалутния пазар Сяо Чен загуби цялата си главница от 100 000 юана. „Залагах срещу това.“ Сяо Чен призна, че има „хазартен“ манталитет. Само преди 15 дни той все още беше новак, който не разбираше криптовалутния пазар. 5 пъти ливъридж и 20 пъти ливъридж директно по късно."

"Малък и голям"! Някои играчи играха ултра-краткосрочна търговия и един блогър дори излъчи целия процес на живо: първата поръчка, купете 100 Dogecoin, спечелете 1 Tether (токен, чиято стойност е закотвена към щатския долар); 10 минути след това аз купи втората поръчка и скоро спечели 10 монети TEDA...

Чакащата поръчка на BTC е прецизна, за да спре печалбата, а съотношението печалба/загуба е много голямо. За конкретни стратегии, моля, вижте предишното текстово съобщение

Въпреки това, въпреки че този блогър почти се удвои за един час, разчитайки на ултра-висок ливъридж и 1-минутна ултра-краткосрочна търговия, той не можа да избегне съдбата да се върне на нула в крайна сметка: при транзакция с висок ливъридж той случайно изпита позиция на експлозия, главният ще бъде изгубен в един миг.

Блогър изрази неохотно: Ще се върне! 1000 юана главница, 50 пъти ливъридж за отваряне на 25% позиция и затваряне на позиция с 20% печалба на поръчка. Правете 10 поръчки на ден, трудно ли е да спечелите 500 юана на ден!

Все пак повече хора, които не успяха да се справят с предизвикателството, казаха, че никога повече няма да посмеят да играят така. Някой се оплака: Не си играйте с договора. Той се удвоява за 1 час, но след 5 минути отново се изчиства. Това явно е хазарт.

Инвеститор на дребно със загуба от 2 милиона монети спекулира с интроспекция: Има само един вид хора, които правят пари, като спекулират с монети

Студентите „спекулират с монети“: безсъние, дължащо се на нарастване и спадане всеки ден

Спомняйки си дните, когато инвестирах в криптирана дигитална валута преди две години, Тан Нинг, студент, който учи в университет в университетския град Гуанджоу, винаги е много благодарен за решението си да „излезе от капана“. Преди да стъпи във „криптовалутния пазар“, Тан Нинг имаше много фантазии: смел залог спечели състоянието й за една нощ и оттогава тази завидна маркова козметика и чанти нямат разстояние за нея.

„Цената на борсовата търговия е твърде висока“, каза Тан Нинг пред репортери. За студенти, които нямат инвестиционна подкрепа от родителите си, бариерите за влизане на фондовия пазар са доста високи.Тъй като компаниите, с които са запознати, често са огромни, цената на акциите е сравнително висока и често един лот (100 акции ) са разходите им за живот за близо месец.

В сравнение с акциите, разходите за инвестиране в криптовалути са изключително ниски. „Цената на едно хранене може да купи хиляди монети“, каза Тан Нинг.

В разговор с старши, Тан Нинг случайно научи, че другата страна прави хиляди юани на месец, като спекулира с монети. Това силно я заинтересува от "криптовалутния пазар", а истинските случаи на нейния познат Жую затвърдиха самочувствието й. Тя взе решение и реши да харчи 1/4 от разходите си за живот (около 400 юана) всеки месец и да последва възрастните си хора, за да „спекулира с монети“.

„Той започна да прави опити за инвестиране много рано и има гъвкав ум. Би било много по-добре да го следвам, за да купя, отколкото да правя собствена преценка.“ Този метод на сляпа инвестиция не показа никакви недостатъци в началото и Тан Ning също е живял заради това. Това е „добър ден“ с дневен доход от десетки юана.

ETH също изяжда както дълги, така и къси позиции, прибирайки печалби

Хубавите моменти обаче не продължиха дълго. Цената на EOS, криптирана цифрова валута, за която те са оптимисти, се срина рязко.

Старшият на Тан Нинг също е много оптимистично настроен за EOS. Под негово ръководство Тан Нинг замени всички криптирани цифрови валути, които притежаваше, с EOS, но всъщност нейната инвестиционна структура е напълно различна от тази на нейния старши. Основните позиции на възрастните са Ethereum и Bitcoin, а покупката на EOS се използва само за коригиране и обогатяване на цялата структура на позицията и споделяне на част от риска. Тази загуба на EOS не му повлия много. Но за Tan Ning EOS означава всичко и резкият спад почти унищожи предишните й спекулации с пари.

Провалът на инвестицията в EOS накара Tan Ning да загуби доверие в криптираната цифрова валута. Тя внезапно откри, че инвестирането във „криптовалутния пазар“ не е толкова просто, колкото да си вземеш работа на непълен работен ден. Тъй като принципалът е сравнително слаб, за нея е трудно да диверсифицира инвестиционната си структура и често тя може да „залага“ само на същата криптирана цифрова валута. Именно поради твърде многото залагане на една и съща криптирана цифрова валута, тя трябва да прекарва много време всеки ден, обръщайки внимание на различна информация за транзакциите в платформата за закупуване на валута, и всяка секунда от възходи и падения я кара да се ужасява.

Публикацията на Олег Димитров: "Зад лудия валутен кръг: Заетите пари от 100 000 юана бяха незабавно изчистени и някои хора ги удвоиха за 1 час и ги ликвидираха за 5 минути! Студентите „спекулират с монети“ и страдат от безсъние всеки ден поради възходите и паденията!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!