Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

40 задължителни документални филма, за да правите пари, следвайте богатите, за да научите как да правите пари:

Обикновено гледам документални филми, но този път списъкът е по-подробен от-tw Cicada Master

1. "Невидим милиардер" Милиардерът крие самоличността си и предизвиква да създаде компания с пазарна стойност от 1 милион за 3 месеца със 100 щатски долара и малка счупена кола. След като го прочетете, ще знаете, че силното чувство за цел и изпълнение е ключът към успеха на шефа.

2. „Парите и аз" Финансовите експерти помагат за решаването на ежедневни финансови проблеми. Приятели, които искат да спестят пари или да подобрят финансовото си състояние, могат да го прочетат. Можете да научите съвети за спестяване на пари относно медицинска застраховка, закупуване на къща и пенсии.

3. „Богат брат, беден брат“ Този филм е по-скоро за вдъхновението на мисленето, познанието и образованието, като ви казва защо хора с подобен произход могат да създадат светове на разлика в крайна сметка. Ако някога сте се притеснявали от разликата между вашите връстници, можете да го проверите.

4. „Обяснение на парите“ е документален филм, който привлече много „омраза“, разруши много измами и капани за потребление и може да ви даде да знаете как да следите парите си в различни игри за пари.

5. Преди „Да станеш Уорън Бъфет", разбирането за Бъфет беше ограничено до статута му на бог на акциите. След като изгледа този документален филм, той осъзна, че успехът му се дължи на неговото богато мислене, добра перспектива за пари, невероятно самоуправление и обучение ключ за способности.

6. „Виновникът за необузданото потребление" е документален филм, който може да ви помогне да спестите пари, след като го гледате. Той подробно разкрива различни капани за комерсиално потребление и определено ще подкопае предишната ви концепция за потребление.

7. "Супер клиент" също е задължителен сериал, за да спестите пари. След като го изгледате ще разберете колко данък IQ сте платили! Той разкрива триковете на много търговци и можете да научите много умения за пазаруване, като например опаковките не са непременно евтини и т.н.

8. „Десетминутен ускорен курс: Икономика" е въвеждащ курс по икономика, който обяснява основните понятия и знания по икономика. Той е много по-интересен от публичните курсове и професионалните курсове. Разчитах на него за бързо въвеждане на икономиката.

9. „The Way to Get Rich" е интересен документален филм за това как най-богатите мъже в света забогатяват. Супер дебнещият водещ прави цялата атмосфера на интервюто много спокойна.

10. „Легендата за американския бизнес магнат" разказва историите на 5 бизнес елита в различни области. След като гледате този филм, ще знаете, че всяка индустрия може да бъде толкова огромна, но вие все още сте твърде малки.

11. След като прочетох "Защо е бедността", се чувствам много разбито. Несправедливостта е естествен проблем в обществото. Прераждането е техническа работа. Ако не учиш, няма изход. Това общество е твърде жестоко към бедните .

12. „Мистерията на марките“ обяснява марките и техните значения в комбинация от теория и практика от гледна точка на раждането на марката, наследството, развитието, иновациите, промяната и експанзията, включващи много индустрии.

13. "Lehman Brothers Trilogy" Трима актьори, една фиксирана сцена, изпълнена с напрежение, за да интерпретира възходите и паденията на финансов гигант в продължение на 160 години.

14. "Черни пари" разкрива всички видове корпоративна корупция, от вредни заеми до заплата до автомобили с фалшиви тестове за емисии. След като го прочетох, открих, че наистина няма безплатен обяд в света и трябва да поддържате независимо мислене по всяко време.

15. "Standing on Yourself" говори за възхода на финансовите гиганти след финансовата криза от 2008 г. и разкрива невероятната истина зад корупционните политики в индустрията и академичните среди. Тези, които се интересуват от икономиката и финансовата криза, не трябва да го пропускат.

16. „Историята на капитала" е 8-минутен епизод, който е съкратена същност. Съдържанието е лесно за разбиране. Включва главно някои финансови въвеждащи знания, които могат бързо да бъдат разбрани от новаци с нулева основа.

17. „Богатите и ние" има допълнителна перспектива за виждане на света. Някои възгледи не са съгласни с нея, но класовата диференциация и пропастта между богати и бедни наистина са типично явление в това общество.

18. "Into Bill: Decoding Bill Gates" Харесва ми структурата на този филм. Усещането е като да гледате нехудожествен репортаж. Работата и животът, миналото и реалността се отразяват взаимно. Нека хората видят малко, че успехът никога не е бил Беше направено за една нощ.

19. „Как работи икономическата машина" е добре направен документален филм за икономическата наука. Лесен е за разбиране. След като го гледах за първи път, не останах доволен, затова го гледах отново. Много неща могат да се приложат на практика , Препоръчително е да направите добра бележка.

20. "Вълкът от Уолстрийт" първоначално се смяташе за бизнес военен филм, но не очаквах да е биографичен филм и е много забавен. От влизането и излизането от Уолстрийт до окончателното затваряне, как желанията се разширяват стъпка по стъпка и човешката природа постепенно се изражда.

20 задължителни документални филма за правене на пари, научете как да правите пари от богатите:

21. "Възходът на парите" Поредицата Истинските цветове на парите ще преведе публиката през епично пътешествие на световните финанси. Найл Фъргюсън обясни, че зад всеки голям исторически феномен винаги стои финансова тайна.

22. „The Big Short“ По време на глобалната финансова криза през 2008 г. няколко инвестиционни гении на Уолстрийт прозряха илюзията за балони преди кредитната криза в САЩ и направиха значителни печалби, като съкратиха високорискови ипотечни CDS, превръщайки се в един от малкото инвестиционни магнати който направи много печалби във финансовата катастрофа.

23. "Дългова Америка" изследва влиянието на бързия растеж на националния дълг върху Съединените щати и техните граждани. Основните теории на икономиката, съчетани с исторически данни, карат хората да изпитват удоволствие от прилагането на наученото.

24. „Commanding Heights: The Battle for the World Economy" е финансов шедьовър, написан от носителя на наградата „Пулицър" за документална литература, професор Даниел Йелкин. Като разказва голям брой исторически личности и събития, той рисува панорама на еволюционния процес от правителството към пазарната картина.

25. „Силата на компанията“ разглежда световния процес на модернизация като фон, подрежда историята на възникването, развитието, еволюцията и иновациите на компанията и обсъжда взаимното насърчаване и взаимодействие между организацията на компанията и икономическата система, идеологическите култура, технологично творчество и социален живот.

26. „Твърде големи, за да фалират“ разказва историята на глобалната финансова криза от 2008 г., с министъра на финансите на САЩ Ханк Полсън като основната следа, записвайки решенията и действията на властни фигури, които определят съдбата на най-голямата икономика в света в рамките на няколко седмици .

27. „British Consumption Secrets" е много реалистичен и обективен документален филм. Той може да види много различни гледни точки за потреблението. Например, хората могат да говорят за своите възгледи за парите и да анализират нагласите си за харчене на пари без каквото и да е табу. Освен това е истинско зрял знак.

28. „Паметта на фондовия пазар на Китай“ прихваща 60 прекрасни клипа през 32-те години след реформата и отварянето и показва панорамен изглед на възходите и паденията, през които е преминал китайският капиталов пазар през последните 20 години.

29. "Masters of Economics" представя основно теоретичния анализ и коментари на трима икономисти (Кейнс, Хайек и Маркс) от професионалисти, които са относително лесни за разбиране.

30. „Страни от БРИК“ се фокусира върху развитието на нововъзникващите пазари, водени от страните от БРИК „Китай, Бразилия, Русия и Индия“, и изучава големите промени, които нововъзникващите пазари са донесли в световната политическа и икономическа структура.

31. "Уолстрийт" Филмът приема финансовата криза на Уолстрийт като възможност, съсредоточава се върху пазара на ценни книжа, подрежда тънкостите на съвременните финанси за повече от двеста години и изследва и открива законите на възхода и спад на капиталовия пазар и икономически възходи и падения.

32. „Бизнес война: Ситуация на електронната търговия“ показва 15-годишната история на електронната търговия в Китай по панорамен начин, разказва ярки истории в областта на електронната търговия през последните 15 години, споделя бизнес мъдрост и обсъжда бизнеса закони.

33. „Пътят към иновациите“ изследва историята на взаимното постигане на човешки иновации и богатство чрез различни теми, търси почвата за растеж на иновациите, подрежда законите на иновациите и представя славата и мечтите на иновациите.

34. „Енрон: Най-умният човек в стаята“ записва най-големия бизнес скандал в историята на Уолстрийт, разкривайки как група изключително умни висши мениджъри сринаха седмата по големина компания в Съединените щати и лесно отнеха 1 милиард щатски долара Инвеститорите загубиха парите си, а десетки хиляди служители загубиха работата си.

35. "The Secret Behind Currency" описва процеса на преминаване от златна и сребърна валута към хартиена валута и основните принципи на функциониране на съвременната банкова система. Въпреки че има очевидни позиционни тенденции, той е добър избор за разбиране на валутните познания.

36. "Freakonomics" възстановява много класически случаи в оригиналната работа и по-добре представя някои изключителни гледни точки под формата на документален филм. Някои от тези случаи са доста интересни.

37. „Да правим бизнес със света“ разказва повече от 30 текущи бизнес истории между Китай и света и представя бизнес мъдростта на китайския народ чрез уникалния предприемачески дух и концепцията за сътрудничество на бизнесмените.

38. „Търговец за милиони долари" е копие на експеримента за търговия с костенурки. Много инвеститори могат да видят сенките си в него. След като го прочетем, можем да разберем по-добре пазара и да вземем по-добри търговски решения.

39. "Gigafactory: Tesla" Сериалът Gigafactory, всеки път, когато го гледам, ще бъда шокиран от силата на технологията и дори искам да замръзна, да се събуждам на всеки десет години и да виждам как технологията е трансформирала света.

40. „Животът на забогатяване" изобразява онези хора, които стават богати и известни за една нощ. Разбира се, забогатяването също трябва да бъде проактивно и трябва да работите упорито, за да се подобрите, в противен случай дори парите да паднат от небето, ще не може да го хване.

Публикацията на Димитър Тодоров: "40 задължителни документални филма, за да правите пари, следвайте богатите, за да научите как да правите пари:" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!