Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

5 потенциални монети, върху които да се съсредоточите

Докато голяма част от пазара на криптовалути мигаше в червено през последните няколко дни, няколко криптовалути успяха да преодолеят преобладаващите мечи настроения и да се откроят с превъзходството си през това време.

Всъщност емблематичният актив за децентрализирано финансиране (DeFi) Биткойн (BTC) падна с 2% миналата седмица, привличайки повечето други участници на пазара в червената зона, но петте цифрови актива вече оглавиха седмичната класация.

XDC

По-конкретно, XDC Network ( XDC ), хибридна блокчейн технологична компания, оптимизирана за международна търговия и финанси, тъй като водещи институции като Международната търговска камара, Световната търговска организация, Citigroup и Trade Finance Global признават потенциала на XDC Network за търговия. родната криптовалута направи големи крачки във финансите.

Въпреки че токенът на XDC Network се търгува на $0,059 по време на публикуване, което е спад от 3,28% през последните 24 часа, той все пак записа огромен ръст от 40,19% през последните 7 дни, а цената му на токена се увеличи със 102,48%. Месечна диаграма въз основа на последната информация, извлечена на 28 юли.

CSPR

В същото време първата блокчейн криптовалута в реално време с доказателство за дял (PoS) е изградена върху спецификацията на Casper CBC, целяща да ускори приемането на блокчейн технологията от предприятия и разработчици.След като Casper Labs си сътрудничи с Casper, Casper ( CSPR ) отбелязва напредък. INX, регулиран от САЩ брокер-дилър, токенизира и листна капитала си.

Според най-новите графики, извлечени от Finbold, Casper в момента сменя собственика си на $0,04, което е ръст от 3,93% през последните 24 часа, 12,99% през последните 7 дни и 3,46% през последния месец.

GMX

Що се отнася до GMX (GMX), децентрализирана спот и постоянна борса за криптовалута, която поддържа ниски такси за суап и транзакции с нулево въздействие върху цената, неговият роден токен се покачва, тъй като GMX се интегрира с Kunji Finance, децентрализирана платформа, базирана на Arbitrum, която помага да се осигурят активни управление на портфолио и попечителски услуги за инвеститори на дребно като хедж фондове за криптовалута.

Силно набирайте нови иновации за задълбочено сътрудничество! Paradigm споделя топ 10 песни, върху които да се съсредоточите

В момента GMX се търгува на $56,30, което е ръст от 0,99% за деня и ръст от 5,69% на месечната графика, в допълнение към печалбата от 8,73% миналата седмица. Последната информация сочи.

МСП

Междувременно родният токен на мрежата ImmutableX (IMX) се разпространява, първият сборен пакет с нулево знание, инструмент за създаване на игри с незаменими токени (NFT) и Web3 игри на Ethereum (ETH). Южнокорейската борса за криптовалута Upbit обяви, че ще се листне на южнокорейския вон пазар.

Що се отнася до цената му, IMX сменя собственика си на $0,8024 към момента на публикуване, което показва, че е нараснал с 9,84% през последните 24 часа, 7,77% през последните 7 дни заедно и 9,75% на месечната графика.

FXS

И накрая, Frax Share (FXS), токенът за управление и натрупване на стойност на протокола за стабилни монети Frax, вече печели от предстоящото стартиране на Fraxchain, собствена Ethereum виртуална машина (EVM), съвместима със слой 2, блоковите вериги комбинират оптимистична сборна архитектура с нулево изчисление. доказателство за знания.

Всъщност цената на FXS е нараснала с 0,47% спрямо предишния ден, с 6,88% през изминалата седмица, с 14,68% през последния месец и в момента преминава от собственика на $6,27.

в заключение

Взети заедно, успехът на гореспоменатите криптоактиви срещу силно мечи сектор демонстрира тяхната устойчивост на негативни настроения. Дали обаче ще продължат възходящата тенденция ще зависи от тяхната по-нататъшна сила и развитие, свързано с техните екосистеми

В крайна сметка все още има много неща, които не са включени, като конкретни възможности и конкретни решения.Тези неща често са извън обхвата на една статия.

Публикацията на Георги Минев: "5 потенциални монети, върху които да се съсредоточите" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!