Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Alipay+ и Avalanche си партнират, за да революционизират потребителското изживяване с Web3

Alipay+ и Avalanche си...
Alipay+ и Avalanche си партнират, за да революционизират...

Avalanche и Alipay+ създават партньорство за революция в изживяването на цифровите потребители

В една ера, доминирана от цифровия напредък, стратегическите съюзи между технологични титани и блокчейн платформи не само променят бизнес пазара, но и революционизират ежедневните потребителски изживявания. Най-новото сътрудничество между най-доброто приложение за плащане в Китай Alipay+ и Avalanche Blockchain предвещава нова зора в решенията за дигитализация.

Основни акценти от сътрудничеството между Avalanche и Alipay+:

Сътрудничеството има за цел да интегрира безпроблемно Web3 технологията в ежедневните транзакции, представяйки новаторския Alipay+ D-store. Тази иновативна платформа обединява функциите на електронния портфейл с активирана за Web3 програма за купони. Потребителите вече имат възможност да печелят купони, като участват в маркови мини-игри, предлагани от партньори в Югоизточна Азия.

Според Avalanche тези купони дават право на потребителите да се насладят на отстъпки до 50% за продукти от водещите марки чай в региона. Понастоящем достъпна в над 500 магазина, офертата е готова да се разшири до 2000 магазина в близко бъдеще.

Успехът на Alipay+ D-store се дължи много на подмрежата Avalanche, която осигурява безпроблемната работа на програмата и предоставя достъп на над 100 милиона потребители. Особено в страни като Малайзия, Сингапур, Тайланд и Филипините, това решение за цифровизация обещава безпроблемно потребителско изживяване.

Прогноза за Avalanche: AVAX нараства с над 460% за 90 дни?

Програмата за купони, съставляваща началната фаза на проучването за доказателство за концепцията (POC), скоро ще разшири фокуса си върху продавачите на храни и напитки. Тази инициатива има за цел да даде възможност на марките да използват Web 3.0 решения за повишена ангажираност и участие на потребителите.

Скок към подобрено технологично изживяване на потребителите:

Докато сътрудничеството се развива, интеграцията и решенията на Alipay+ D-store за партньори в електронни портфейли в Югоизточна Азия са настроени да революционизират процесите в магазините, онлайн продажбите, поръчките, маркетинговите стратегии и анализите. Това партньорство означава значителна крачка към предоставянето на обогатено потребителско изживяване, задвижвано от авангардни технологии.

Програмата за купони с активиран Web3 не само проправя пътя за по-нататъшно сътрудничество с други марки, но също така привлича субекти, запалени по цифрови колекции и базирани на Blockchain инструменти, да изследват нови пътища.

Освен това, усилията на AvaCloud за опростяване на внедряването и поддръжката на подмрежи ще играят ключова роля за улесняване на бъдещи сътрудничества. Към момента на писане криптовалутата AVAX се търгува на цена от $53,16, което отразява непрекъснатия растеж и потенциала на екосистемата Avalanche.

Публикацията на Георги Шопов: "Alipay+ и Avalanche си партнират, за да революционизират потребителското изживяване с Web3" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Устойчивостта и р...
Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията

Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията На фона на значителна инерция и случайни спадове, Биткойн (BTC)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!