Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цената на Avalanche (AVAX): Потенциален пробив?

Анализ на цената на...
Анализ на цената на Avalanche (AVAX): Потенциален пробив?

Анализ на цените на AVAX: Възходящ импулс сигнализира за потенциален пробив, праг от $50 се вижда

Неотдавнашната корекция в ценовата траектория на Avalanche (AVAX) отложи стремежите му да достигне границата от $100, насочвайки фокуса към предотвратяване на падане под $30. Тъй като алткойнът преживява забележим спад от 50%, изглежда, че проследява модел на падащ канал на дневната графика. Въпреки това, сред тази низходяща тенденция, купувачите се стремят да предотвратят спад под $30, като основните настроения намекват за бъдещ преход от низходяща към възходяща траектория. На пазар, където очакванията за сезон на алткойн се увеличават, перспективите на AVAX да достигне крайъгълния камък от $100 до края на годината набират сила.

Формиране на двойно дъно и потенциален пробив на канала: Въпреки че се бори със значително отдръпване, AVAX намира опорна точка около марката от $30, което сигнализира за появата на потенциално образуване на двойно дъно - основен бичи индикатор. Понастоящем цената на алткойна показва индикации за пробиване на основната тренд линия при $34,59, което предполага правдоподобен пробив от низходящия канал.

Тъй като цената на AVAX се подвизава отвъд границите на падащия канал, може да се очаква скок във възходящ импулс, проправяйки пътя за стабилно изкачване на този виден алткойн.

Avalanche (AVAX): готов за пробив в алткойн сезона

Дивергенцията на подвижната средна конвергенция (MACD) и нейната сигнална линия, разположена над нулевата линия, намекват за вероятно възстановяване, подчертано от бичи сигнали. Освен това преплетеният характер на тези линии подчертава възходяща траектория. Междувременно линията на индекса на относителната сила (RSI) на дневната времева рамка показва бичи пробив на диаграмата, засилвайки вероятността от скок нагоре.

Може ли цената на AVAX да надхвърли $50? На фона на нарастващите възходящи очаквания, AVAX може да представлява примамлива входна точка за бъдещите инвеститори. Индикаторите за инерция придават доверие на тази оптимистична перспектива, намеквайки за потенциала за пробив от формирането на канала.

В случай на пробив, зараждащата се възходяща тенденция, изобразена на графиката на AVAX, може да тласне цената към прага от $50 или 50% базираното на тренда ниво на Фибоначи. Обратно, неуспехът да се поддържа този импулс може да ускори спад под $30, което води до значителен спад. При такъв сценарий може да се материализира потенциално възстановяване към $20.

В заключение, Avalanche (AVAX) се намира в критичен момент, като динамиката на цените му е готова да претърпи значителна трансформация. Въпреки че неотдавнашната корекция смекчи високите очаквания за пробиване на границата от $100, появата на потенциална формация с двойно дъно, съчетана със сигнали за пробив на канала, разпалва оптимизма сред инвеститорите. С индикатори за импулс, сигнализиращи за преминаване към възходяща траектория, AVAX представя убедителна възможност за инвеститорите, които гледат на потенциален пробив към крайъгълния камък от $50. Бдителността обаче е оправдана, тъй като неуспехът да се поддържа този импулс може да ускори спад към нивото на подкрепа от $20. Тъй като пазарът с нетърпение очаква разгръщането на събитията, AVAX остава монета за наблюдение в развиващия се пазар на цифровите активи.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Анализ на цената на Avalanche (AVAX): Потенциален пробив?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!