Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на бъдещото представяне на Dogecoin

Анализ на бъдещото...
Анализ на бъдещото представяне на Dogecoin

Декодиране на бъдещето на Dogecoin: Анализ на диаграми и търговски прозрения за инвеститори

На пазара на криптовалута, особено с привличащия вниманието Dogecoin, инвеститорите изпитват комбинация от страх и безпокойство. Въпреки очакванията около събитието за преполовяване, очакванията за ценови скок намаляват. Нека проучим какво може да се очаква за Dogecoin в близко бъдеще.

Анализ на графиката на Dogecoin

На четиричасовата графика на Dogecoin (DOGE) се наблюдава формиране на възходящ канал, предоставящ важна информация за инвеститорите. След докосване на последната линия на подкрепа, DOGE успя да надмине средната стойност EMA 9 (синя линия), но все още не е преминала средната стойност EMA 21 (зелена линия).

Нива на поддръжка: Ключовите нива на поддръжка на четиричасовата диаграма на DOGE са $0,1481, $0,1442 и $0,1388. Четиричасов бар, затварящ под $0,1481, пресичащ се с EMA 9, може да сигнализира за намаляване на инерцията и да предизвика натиск за продажба.

Нива на съпротива: Значимите нива на съпротива за наблюдение са $0,1508, $0,1545 и $0,1589. Четиричасов бар, затварящ над $0,1508, пресичащ се с EMA 21, може да засили импулса на DOGE и да предостави забележителни възможности за инвеститорите.

Анализ на графиката DOGE/ETH

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Четиричасовата диаграма DOGE/ETH показва образуване на падащ канал, което показва постепенна загуба на стойност за DOGE спрямо Ethereum. Въпреки тази тенденция, нарастващият натиск върху продажбите може да създаде възможности за закупуване на DOGE в екосистемата на Ethereum.

Нива на поддръжка: Решаващите нива на поддръжка на четиричасовата диаграма DOGE/ETH са 0,00004492 ETH, 0,00004408 ETH и 0,00004335 ETH. Четиричасов бар, затварящ се под 0,00004492 ETH, който преди това е служил като подкрепа на 14 април, може да доведе до допълнително обезценяване на DOGE спрямо Ethereum.

Нива на съпротива: Ключовите нива на съпротива, които трябва да се наблюдават, са 0,00004568 ETH, 0,00004658 ETH и 0,00004734 ETH. Четиричасов бар, затварящ над 0,00004568 ETH, пресичащ се с EMA 9, може да попречи на DOGE да спечели стойност спрямо Ethereum.

Заключение

Докато Dogecoin е изправен пред несигурност както при двойките USD, така и при ETH, инвеститорите трябва да следят отблизо нивата на подкрепа и съпротива, посочени по-горе, за потенциални възможности за търговия. Графиките предоставят ценна представа за бъдещата траектория на DOGE, предлагайки насоки за информирано вземане на решения на нестабилния пазар на криптовалута.

Публикацията на Роберт Петров: "Анализ на бъдещото представяне на Dogecoin" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

SEC вероятно ще о...
SEC вероятно ще откаже Ethereum ETF

SEC вероятно ще откаже Ethereum ETFs: Последици и стратегии за емитентите Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е готова да отхвърли...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Навигация в краткосрочната волатилност

Анализ на BTCUSDT: Оценка на краткосрочната волатилност на фона на дългосрочен оптимизъм В забързания свят на търговията с криптовалути,...

Solana: Задълбоче...
Solana: Задълбочен анализ на последните пазарни движения

Навигиране в динамиката на цените на Solana: Дълбоко потапяне в последните пазарни тенденции През последните дни пазарът на криптовалути се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!