Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на Ethereum: Очаква се неизбежен булрън

Анализ на Ethereum:...
Анализ на Ethereum: Очаква се неизбежен булрън

2 убедителни причини, поради които Ethereum Mega Bull Run е неизбежен

Тъй като скорошната инерция в Биткойн и по-широкия крипто пазар показва признаци на охлаждане, Ethereum (ETH ) е устойчив, като отхвърля по-ниски нива, особено в сравнение с Биткойн (BTC). Статистиката на изследователя на децентрализираните финанси (DeFi) DefiIgnas предполага, че Ethereum може да е на ръба на значително покачване, потенциално предизвикателство за статута на BTC като най-добре представящ се актив.

Отстъпка Grayscale Ethereum Trust (GETH) привлича инвеститори

Въпреки спада на ETH от 24% спрямо BTC през 2023 г., фундаменталните индикатори сочат към обрат. DefiIgnas подчертава нарастващото привличане на крипто инвеститори към намаления Grayscale Ethereum Trust (GETH). GETH стана свидетел на забележителен скок от 298% през последните месеци, надминавайки спот цените на Ethereum, които се повишиха с около 100% през същия период. Нарастващите цени на акциите на GETH доведоха до намаляване на отстъпката му със спот ETH, косвено насочвайки повече капитал в ETH и създавайки по-голямо търсене.

Очакване на Spot Ethereum ETF Одобрение и надграждане в Канкун

DefiIgnas остава оптимистичен за Ethereum поради две ключови причини. Първо, с неотдавнашното одобрение на първия спот Биткойн ETF възникват очаквания за Комисията по ценни книжа и борси (SEC) да даде зелена светлина на множество продукти, включително тези, предложени от големи играчи като Fidelity и BlackRock. След като спот Биткойн ETF стане активен, вероятно в началото на 2024 г., светлината на прожекторите се очаква да се насочи към одобрението на първия спот Ethereum ETF, като BlackRock вече кандидатства за този новаторски продукт.

Анализ на цените на XRP: Формирането на симетричен триъгълник предизвиква очакване за БулРън

Второ, очакваното активиране на надстройката в Канкун през първата половина на 2024 г. е готова да подкрепи цените на Ethereum. Тази надстройка има за цел да подобри възможностите на основната мрежа чрез активиране на предложения като EIP-4844 proto-dank sharding, фокусирани върху намаляване на таксите за газ, свързани с rollups. Тъй като Ethereum продължава своето пътуване към мащабируемост във веригата, надграждането на Cancun е решаваща стъпка, съобразена с ангажимента на платформата за иновации и подобрения.

Устойчивостта и техническите характеристики на ETH Outlook

Разглеждайки подреждането на свещниците в дневната графика, ETH изглежда твърд спрямо BTC при спот курсове. Устойчивостта, демонстрирана срещу пазарни колебания, е показателна за потенциален възходящ импулс. Потвърждението на печалбите, наблюдавани на 7 декември, може да проправи пътя за по-нататъшни разширения, вероятно надхвърлящи текущата консолидация. Възходящите настроения може да накарат ETH да надхвърли върховете от ноември 2023 г. от приблизително 0,058 BTC.

Заключение:

В заключение, потенциалът на Ethereum за мега бик пробег е подчертано от убедителни фактори като повишения интерес към дисконтирания GETH, очакването на спот одобрение на Ethereum ETF и предстоящото надграждане в Канкун. Тъй като Ethereum продължава да се развива и адаптира към динамиката на пазара, инвеститорите наблюдават отблизо това развитие, признавайки устойчивостта на платформата и потенциала й да надмине традиционните бенчмаркове. Крипто пейзажът очаква това, което може да бъде неизбежен мега бум на Ethereum, предлагащ вълнуващи перспективи както за инвеститори, така и за ентусиасти.

Публикацията: "Анализ на Ethereum: Очаква се неизбежен булрън" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!