Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на крипто цените: BTC се задържа, докато X, OP и други монети растат

В този ежедневен анализ на цените на крипто ще се задълбочим в скорошното представяне на някои от най-известните монети на пазара. Днешният анализ обхваща Bitcoin (BTC), Verasity (VRA), XDC Network (XDC), Kaspa (KAS), Telos (TLOS), Optimism (OP) и X (X). Движенията на цените и ключовите индикатори на всяка монета ще бъдат изследвани, за да се даде представа за текущите пазарни тенденции. Тъй като крипто пазарът продължава да се развива, информираността за най-новите развития и ценови тенденции е от решаващо значение за инвеститорите и търговците. Нека проучим как се справят тези криптовалути през последните 24 часа.

Анализ на цената на Биткойн (BTC).

Биткойн (BTC) успя да запази стабилността си, като поскъпна с 0,26% през последните 24 часа. Цената на водещата криптовалута сега е $29 276. Въпреки неотдавнашната нестабилност на крипто пазара, Биткойн продължава да показва устойчивост и остава основен актив за инвеститори и търговци. Цената на Биткойн претърпя повишена волатилност на 1 август. Мечките успяха да натиснат цената под нивото на непосредствена подкрепа при $28 861, но агресивното купуване на по-ниски нива доведе до дълга опашка на свещника.

Биковете се противопоставиха и издигнаха цената над 20-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA), определена на $29 596. Те обаче са изправени пред съпротива на ниво от $30 000, което показва, че мечките остават активни и продават по време на ралита. 20-дневната EMA се изравнява, а индексът на относителната сила (RSI) е малко под средната точка, което предполага формиране на диапазон в близко бъдеще.

Очаква се горната граница на този диапазон да бъде около $30 050, докато долната граница може да бъде $28 585. Ако купувачите успеят да изтласкат цената над този тесен диапазон, цената на BTC има потенциала да се повиши към зоната на съпротива, разположена между $31 000 и $32 400. В посока надолу, ако подкрепата от $28 585 бъде пробита, това може да предизвика движение надолу към $27 500, последвано от потенциална цел от $26 000.

Verasity (VRA) Анализ на цените

Verasity (VRA) преживя забележителен скок през изминалия ден, като спечели 6,5% и в момента се търгува на $0,00448894. VRA играе решаваща роля в екосистемата Verasity, служейки като универсален полезен токен с множество приложения. Той се използва широко за финансиране на рекламни кампании, залагане чрез VeraWallet, извършване на транзакции чрез VeraPay и възнаграждаване на потребителите чрез програмите Watch & Earn.

В момента има 10,305,680,354 VRA токена в обращение. По-специално, циркулиращото предлагане следва дефлационен модел, като се очаква непрекъснато намаляване, тъй като Verasity използва приходите, генерирани от своята рекламна екосистема, за да извършва обратно изкупуване на токени и последващо изгаряне на тези токени на редовни интервали. Към момента платформата вече е изгорила над 155 000 000 токена, демонстрирайки своя ангажимент да управлява динамиката на доставките на токена. Тази дефлация на VRA може да допринесе за скорошното движение на цените.

Анализ на цената на мрежата XDC (XDC).

XDC Network (XDC) демонстрира впечатляващо представяне през последните 24 часа, със значителен скок от 14,49%. Текущата цена е $0,08227. Монетата XDC продължава да показва силна възходяща тенденция с четири последователни дни на положителни ценови движения. На този етап обаче инвеститорите се съветват да бъдат предпазливи. RSI се повиши до 82.46 от 76.40 само за един ден, което показва, че монетата може да е свръхкупена. Въпреки че криптовалутите могат да останат свръхкупени за продължителен период от време по време на силни възходящи тенденции, това също може да доведе до бърз спад.

След като достигна връх от $0,050 по-рано тази година, XDC претърпя периодични колебания както нагоре, така и надолу. Има възможност XDC да тества отново пика си от 2023 г. с допълнително увеличение от 10%. Въпреки това, за да се постигне прогнозната целева цена от $1, стойността на токена ще трябва да се увеличи почти 24 пъти, което представлява значителен потенциал за растеж и доходоносна възможност за инвеститорите, търсещи високи печалби.

Криптофондовете преживяват тегления, докато цените продължават да растат

Case (CAS) Анализ на цената

Kaspa (KAS) демонстрира скромен ръст от 3,57% през последните 24 часа, като цената сега е $0,04481. Освен това KAS демонстрира впечатляващ четиридневен възходящ тренд, противопоставяйки се на очакванията на пазара. През последния 30-дневен период криптовалутата отбеляза удивителен скок от 93%, привличайки интереса и интригата както на инвеститори, така и на ентусиасти поради забележителното си възходящо представяне.

Въпреки скорошното отдръпване от 5% от новия си рекорд за всички времена, Kaspa остава интригуващ играч на крипто пазара, осигурявайки си място сред най-печелившите. Неговият последователен възход и стабилна инерция привлякоха значително внимание от страна на търговци и инвеститори, което го превръща в енигматично присъствие, което си струва да се наблюдава внимателно.

Телос (TLOS) Анализ на цените

Telos (TLOS) претърпя впечатляващ скок, рязък скок с 31,84% през последните 24 часа. Текущата цена е $0,13682. Фокусът на Telos върху децентрализирани приложения и интелигентни договори може да стимулира скорошното му нарастване, привличайки вниманието от общността на децентрализираните финанси (DeFi). В момента класиран на#426място в CoinMarketCap, TLOS може да се похвали с пазарна капитализация на живо от $37,184,054. Циркулиращият запас се състои от 270 123 444 TLOS монети, докато максималният запас е определен на 420 000 000 TLOS монети.

Telos се откроява като мрежа, оптимизирана за скорост и мащабируемост, което я прави идеална платформа за масово приемане. Токените, NFT и интелигентните договори на мрежата вече набират популярност в различни сектори, включително DeFi, приложения за игри и социални медии, наред с други. С над 100 отделни приложения (dApps), хоствани на Telos, платформата предлага разнообразна гама от случаи на употреба. Тези фактори могат да допринесат за стабилността на цената на TLOS токена в дългосрочен план.

Оптимизъм (ОП) Анализ на цените

Optimism (OP) показа положително представяне, като се повиши със 7,34% през последните 24 часа, като текущата цена беше $1,734. На дневната графика на OP бичият импулс на OP е ясно очевиден, тъй като биковете продължават да тласкат монетата към по-високи пазарни позиции. Трябва да се отбележи, че OP успешно надмина двете си критични нива на подкрепа и натискът за купуване остава силен, както е посочено от формирането на къси зелени свещници над нивото на подкрепа от $1,631.

Плъзгащата средна конвергенция/дивергенция (MACD) допълнително потвърждава възходящите настроения, като нейната линия над сигналната линия и зелените ленти на хистограмата представляват положителния импулс на актива. Освен това RSI навлезе в района на свръхкупуване, като в момента се намира на 75, което сигнализира за увеличаване на покупателната активност за OP. Въпреки преобладаващата възходяща перспектива, търговците трябва да бъдат внимателни, тъй като може да има възможност за обръщане на низходящия тренд.

X (X) Анализ на цените

X (X) стана свидетел на впечатляващ скок, набирайки забележителните 70,82% през последните 24 часа. Текущата цена е $0,0001964. Проектът X наскоро завърши цялостен одит на сигурността, извършен от Certik, реномирана фирма за сигурност на блокчейн. Това задълбочено изследване е доказателство за отдадеността на проекта за защита на общността. Успешният одит вдъхва по-голямо доверие в интелигентния договор на The X Project, като гарантира на потребителите неговата прозрачност и надеждност.

През изминалата седмица пазарната капитализация на X Project отбеляза забележителен експоненциален растеж, подхранван от непоколебимата подкрепа и доверието на общността и инвеститорите. Уникалната токеномика на проекта и ангажиментът към дългосрочна стойност го направиха привлекателно предложение, привличайки значително внимание от крипто общността. Ангажиментът на X Project към сигурността и неговата обещаваща траектория на растеж го позиционират като привлекателен и надежден играч в крипто света.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Анализ на крипто цените: BTC се задържа, докато X, OP и други монети растат" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!