Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на Polkadot (DOT): Потенциален пробив

Анализ на Polkadot...
Анализ на Polkadot (DOT): Потенциален пробив

Анализ на Polkadot (DOT): Очакване на пробив, тъй като консолидацията наближава критичната точка

Polkadot (DOT) в момента преминава през период на консолидация, характеризиращ се с минимални колебания на цената около нивото от $6. Алткойнът обаче се доближава до критичен момент и скоро може да стане свидетел на значително насочено движение, потенциално сигнализиращо за пробив.

DOT анализ на цените:

  • На дневната времева графика цената на DOT преживява фаза на консолидация с ниска волатилност около нивото от $6, което показва предстоящ сблъсък между купувачи и продавачи. Това предполага предстоящо значително движение на цената.
  • Силните нива на подкрепа, включително 200-дневната плъзгаща се средна стойност при $6,93 и критичното ниво на подкрепа от 0,618 нивото на Фибоначи при $6,7, подкрепят цената на DOT срещу по-нататъшен натиск надолу. Този силен регион на подкрепа, подхранван от силно търсене, може потенциално да тласне цената към значителната зона на съпротива около $9.
  • Четиричасовата времева графика разкрива бързо слизане към нивото от $6, последвано от значително възстановяване, подкрепено от значително търсене. Въпреки това последващата фаза на консолидация може да покаже минимални колебания и да няма решителен импулс.
  • Наблюдават се признаци на потенциален пробив от образуващата се триъгълна формация, като DOT в момента се движи около горната гранична линия на тази формация. Пробив отвъд тази граница може да разшири възходящата тенденция към потенциални целеви диапазони, определени от нивата на Фибоначи при $7,4 и $7,8. Обратно, пробив под долната гранична линия може да доведе до спад обратно до нивото от $6.

Анализ на топлинна карта в непрекъснати фючърси:

  • Експертите подчертават значението на динамиката на цените на DOT на непрекъснатия фючърсен пазар, особено след периоди на консолидация, тъй като събитията на ликвидация често влияят върху краткосрочните движения на цените.
  • Ликвидационната топлинна карта на търговската двойка DOT/USDT на Binance Futures показва значителни зони на ликвидност в регионите от $7 и $6. Повишаване до $7 може да предизвика кратки ликвидации, увеличавайки волатилността и предизвиквайки краткосрочен спад. Обратно, отдръпването към $6 може да предизвика дълги ликвидации, потенциално водещи до възстановяване.

Потенциален пробив на Ethereum: анализ на признаци за възстановяване

В заключение, Polkadot (DOT) е готов за потенциален пробив от своята фаза на консолидация, като ключови нива на подкрепа и съпротива влияят на траекторията му. Търговците трябва да следят отблизо движенията на цените и събитията по ликвидация на фючърсния пазар, за да се възползват от възникващите възможности.

Публикацията на Георги Шопов: "Анализ на Polkadot (DOT): Потенциален пробив" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Ripple (XRP): Пра...
Ripple (XRP): Правната битка със SEC и анализ на цените

Ripple (XRP) е изправен пред гнева на SEC по време на правна битка: Анализ на цените и пазарни тенденции Продължаващият правен спор между...

Средносрочна перс...
Средносрочна перспектива на Биткойн: Проучване на бичи и мечи перспективи

Оценка на средносрочната перспектива на Биткойн: съображения и съзерцания @AltcoinSherpa споделя прозрения за средносрочната траектория на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!