Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цената на XRP: Положителните признаци сочат към потенциален пробив

Анализ на цената на...
Анализ на цената на XRP: Положителните признаци сочат към...

Анализ на цените на XRP: Очакване на пробив на фона на положителни индикатори

XRP на Ripple показва обещаващи признаци на дневната времева рамка, което показва възможен пробив в близко бъдеще. През периода между 6 декември и 14 февруари XRP се консолидира в рамките на низходящ паралелен канал, като линията на подкрепа отбелязва последователни по-ниски дъна, а линията на съпротива показва по-ниски върхове.

Скорошно ценово действие:

Въпреки низходящия тренд, XRP намери подкрепа на ниво $0,50, което доведе до отскок. Въпреки това, той е изправен пред значителна съпротива при $0,55, като предишни опити за пробиване на това ниво са довели до отхвърляне.

Потенциални сценарии:

Ако биковете успеят да надминат съпротивата от $0,55, XRP потенциално може да предизвика рали от около 22,85%, с цел повторно тестване на марката от $0,70. Обратно, неуспехът да се пробие тази съпротива може да доведе до движение надолу, с потенциално намаление от 7,40%, връщайки цената обратно до $0,50.

Технически индикатори:

Към момента на писане индексът на относителна сила (RSI) е 52,40, което показва благоприятна позиция за бикове. Поддържането на това ниво или наблюдаването на по-нататъшна възходяща тенденция на RSI може да проправи пътя за първоначален пробив към $0,59.

Потенциален пробив на Ethereum: анализ на признаци за възстановяване

Докато RSI предполага възходящ импулс, страхотният осцилатор (AO) остава в червените ленти на хистограмата, което показва, че купувачите все още не са победили напълно продавачите.

Краткосрочен анализ:

На 4-часовата графика XRP/USD продължават да се появяват положителни сигнали. Индикаторът за корекция на Auto Fibonacci при $0,54 предполага, че XRP може да е достигнал своята краткосрочна точка на оттегляне. Освен това нивото на Фибоначи от 4,236 при $0,74 предполага бичи сценарий, при който цената може да продължи още повече.

Освен това индикаторът Chaikin Money Flow (CMF) е на 0,11, което показва натиск за купуване за XRP. Това потенциално може да доведе до по-висока цена в близко бъдеще.

Външни фактори:

Важно е да се вземат предвид външни фактори извън техническия анализ. Резултатът от правната битка на Ripple с Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) може значително да повлияе на движението на цената на XRP. Благоприятна резолюция за Ripple може да доведе до рали, докато неблагоприятен резултат може да доведе до стагнация или спад на цената.

Публикацията на Георги Шопов: "Анализ на цената на XRP: Положителните признаци сочат към потенциален пробив" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!