Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цената на Cardano: Възходящ импулс, съпротива от $0,700

Анализ на цената на...
Анализ на цената на Cardano: Възходящ импулс, съпротива от $0,700

Анализ на цените на монетите на ADA: Силният импулс за покупки сигнализира за възходящи перспективи

Скорошната пазарна активност около монетата ADA разкри скок в импулса на купуване, характеризиращ се със забележим пробив от тренд линията. Това възходящо движение показва нарастващ оптимизъм сред инвеститорите, като купувачите активно се стремят да надминат непосредственото ниво на съпротива от $0,7000.

Пробив на модела на бичи флаг

Възходящият тренд в цената на ADA беше допълнително потвърден от пробив от модел на бичи флаг над марката $0,500. Този модел сигнализира нетърпението на купувачите да насочат цената към нивото от $0,700. Въпреки известна корекция от последните върхове, ADA успешно тества отново своята 100-дневна експоненциална подвижна средна (EMA), потвърждавайки стабилно натрупване от купувачите.

Ключови пълзящи средни и прайс екшън

Цената на ADA скочи над ключовите пълзящи средни, което показва решимостта на купувачите да пробият съпротивата от $0,700 и да изследват нови върхове. Формирането на по-високо дъно след излизане от поредица от по-ниски върхове предполага укрепване на позициите на купувачите, подготвяйки почвата за по-нататъшно движение нагоре.

Текуща пазарна ситуация

Към момента на писане ADA се търгува на $0,5576, отразявайки 4,26% печалба в рамките на деня и потвърждавайки възходящия импулс. Увеличеният обем на търговия с 40,15% до 552,93 милиона долара подкрепя пробива и засилва възходящата перспектива. Двойката ADA/BTC също се търгува на 0,0000111 BTC, с пазарна капитализация от 20,39 милиарда долара. Анализаторите очакват цената на ADA да набере скорост и да надмине нивото на съпротива от $0,700 в близко бъдеще.

Технически анализ:

Анализ на дневната графика:

На дневните графики ADA формира модел на бичи флаг и проби съпротивата на тренд линията при $0,5000. Отскокът на монетата от 100-дневната EMA засилва възходящото настроение, с потенциал за повторно тестване на върхове над $0,700. Нивата на корекция на Фибоначи предполагат допълнителен възходящ потенциал, като ADA надминава зоната от 50% и се насочва към зоната от 61,8%.

Технически индикатори:

Анализ на цената на Polkadot (DOT): Натрупва се възходящ импулс

Техническите индикатори подкрепят възходящата перспектива, като индексът на относителната сила (RSI) се отскача от нивата на свръхпродаденост и навлиза в неутрална територия. Освен това индикаторът Moving Average Convergence Divergence (MACD) формира бичи кросоувър, сигнализирайки положителна перспектива за предстоящите сесии.

Седмичен анализ на графиката:

На седмичните графики ADA формира модел с двойно дъно в зона на търсене и надмина деколтето на $0,400. Докато цената се върна, за да тества отново 100-дневната EMA, инвеститорите очакват скок към зоната на предлагане при $0,7500 в следващите сесии.

Анализът на цените на монетите на ADA показва силен импулс за купуване и предпазливо възходящо настроение. Успешното възстановяване от 100-дневната EMA и натрупването на купувачи предполагат благоприятна перспектива. Тъй като купувачите се стремят да прокарат монетата над нивото на съпротива от $0,700, ADA е готова за допълнителен потенциал нагоре.

Технически нива:

Нива на поддръжка: $0,6500 и $0,5000

Нива на съпротива: $0,7000 и $0,7500

Публикацията на Николай Кръстев: "Анализ на цената на Cardano: Възходящ импулс, съпротива от $0,700" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!