Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

АНАЛИЗ НА ЦЕНАТА НА STELLAR LUMEN: Биковете са готови отново да излязат

На 13 юли цената на Lumens стана свидетел на забележителен скок, достигайки нов годишен връх. Въпреки че претърпя последващ спад, ценовото действие и показанията на индикатора в различни времеви рамки остават благоприятни за обръщане на възходящия тренд. Тези индикатори показват, че възходящото движение на цената далеч не е приключило и потенциално може да доведе до друг нов годишен връх.

XLM отбеляза рязък спад, след като достигна своя рекорд за всички времена, образувайки дълъг горен фитил. Въпреки това, той се задържа над нивото от $0,13, действайки като надеждна подкрепа. Дневният RSI се оттегля от територията на свръхкупуване, което предполага консолидация след ралито, докато MACD остава бичи с хистограмата над сигналната линия.

След като излезе от тесния си търговски диапазон, XLM скочи до годишен връх от $0,1977. Въпреки това, този бичи импулс беше посрещнат с рязка корекция, което доведе до спад на цената близо до нивото на подкрепа от $0,1250. В момента цената се движи малко над това решаващо ниво и се появяват признаци за потенциално покачване.

XLM е изправен пред съпротива при $0,1450 и основно препятствие близо до $0,1500. Решителен пробив над $0,1500 може да проправи пътя за потенциално рали към нивото от $0,1620, което е в съответствие с 50% нивото на корекция на Фибоначи. Ако възходящият импулс се запази, цената може да се повиши допълнително към $0,180 или дори да достигне диапазона $0,1950-$0,2000.

В посока надолу, ако XLM не успее да надмине зоната на съпротива при $0,1600, първоначалната подкрепа може да бъде намерена близо до нивото от $0,1250. Основната зона за поддръжка е около $0,1100. В случай на допълнителни загуби, цената може потенциално да падне до $0,1000 в близко бъдеще. При по-мечи сценарий може да влезе в сила повторен тест от $0,0908.

Анализ на цените на STELLAR LUMEN: Ще преминат ли Биковете $0,100?

Според изчисленията на CoinGabbar Price Analysis пазарната капитализация на този е $3,787,410,130. 24-часовият обем на търговия с монетата е около $261,187,796.

КЛЮЧОВИ НИВА:

НИВО НА СЪПРОТИВЛЕНИЕ: $0,1450-$0,1550

НИВО НА ПОДДЪРЖА: $0,1300-$0,1250

Отказ от отговорност: Крипто не е регулирано и може да предложи значителни рискове. Възможно е да няма налични регулаторни средства за защита в случай на загуби в резултат на анализ на цените. В резултат на това, преди да се включи в транзакции, включващи крипто продукти, всеки инвеститор трябва да извърши задълбочено проучване или да потърси независим съвет.

Публикацията на Димитър Тодоров: "АНАЛИЗ НА ЦЕНАТА НА STELLAR LUMEN: Биковете са готови отново да излязат" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!